Marantz Melody X M-CR612
- Kompatibel med röststyrningssystem
- HEOS inbyggd för multiroom
- Spotify Connect
- Bluetooth
- Wifi och Ethernet
- CD
- RDS och DAB+ tuner
- Airplay 2
- Auto power on vid Optisk ljudsignal
- Perfekt som musikanläggning eller till TV-ljud


Marantz Melody X är en kompakt och funktionsrik stereoförstärkare med inbyggd CD, streamingfunktioner, styrbar via Alexa, Siri eller Google Assistant (har ej mikrofon, kräver separat system för detta) och mycket annat. I förstärkaren sitter fyra gånger 30 watt som kan bi ampas till två gånger 60. Man kan alltså välja att ansluta fyra eller två högtalare till förstärkaren. Tack vare den optiska ingången som vaknar vid signal så passar den utmärkt att ansluta till TVn, Melody X kan även lära sig din TV-fjärrkontrolls IR-signaler så att du bara behöver en fjärrkontroll för att höja och sänka volymen. Perfekt om du vill ha bättre ljud än vad till exempel en soundbar levererar.
Melody X M-CR612
Melody X är en riktigt mångsidig lösning, där du kommer åt de allra flesta streaminglösningar som existerar på marknaden, tillsammans med radio, CD och uppspelningsmöjligheter från ditt lokala nätverk. Förutom det finns optisk toslink-ingång på baksidan så det är enkelt att koppla in din TV till förstärkaren. Då den är utrustad med fyra högtalarterminaler och A/B-funktion så kan man välja att spela på två olika ställen eller låta fyra högtalare spela i samma rum samtidigt. Alternativt att man använder hela förstärkarens kraft på 60 watt per kanal (6 ohm) till två högtalare. I enheten finns tonkontroll för bas och diskant samt balans så att du kan justera ljudet efter eget önskemål. En subwooferutgång finns också så att du kan ansluta en extern subwoofer om du önskar.

Inbyggd klocka
I Melody X finns en inbyggd klocka som gör att du kan använda den som väckarklocka, vilken kan programmeras att ljuda en gång, eller till exempel dagligen vid en viss tid. Displayen kan ställas i olika ljuslägen och även helt stängas av trots att enheten är påslagen, så att den inte stör.


 
Modeller
Svart 6.990:-
Silver/guld 6.990:-


Typ:
Stereoreceiver

Effekt:
2 x 60 watt (6 ohm) / 4 x 30 watt

D/A-Omvandlare:
192 kHz/24 bits

Digitala ingångar:
2 optisk, USB

Analoga ingångar:
1 stereo

Analoga utgångar:
1 stereo

Högtalaranslutningar:
Skruv

Mått:
280 x 111 x 303

Vikt:
3.4 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-04-10