Trinnov Audio Altitude 16
- Nu med Hdmi 2.1
- 16-kanalig state-of-the-art bioprocessor
- Fullt balanserad konstruktion
- Handbyggd i Frankrike
- Mjukvarubaserad plattform (Intel)
- Trinnov Optimizer kalibrering
- 3D mätmikrofon (tillval, köpes separat)Trinnov Altitude 16 är förmodligen världens bästa bioprocessor, en riktig state-of-the-art maskin som tar din bioupplevelse till helt nya nivåer! Helt mjukvarubaserad plattform vilket gör den framtidssäker oavsett kommande format eller standarder.
Altitude 16
Trinnov Altitude 16 har fullt balanserade XLR-utångar för en total konfiguration för exempelvis 9.1.6, hela 7 stycken HDMI-ingångar utöver dubbla HDMI-utgångar. Avkodar dem flesta av dagens 3D-ljudformat som Dolby Atmos, DTS:X samt Auro3D. Stödjer även samtliga styrsystem som AMX, Control4, Crestron, RTI, Elan, Savant. Altitude 16 har även Roon-stöd för musikuppspelning.

Framtidsäker har vi hört förut
Det finns många som vill stoltsera med framtidssäkra maskiner i parken. Trinnov Altitude 16 har dock tagit det hela ett steg längre. Hela plattformen är uppbyggd kring en multi-core Intel processor vilket gör den helt öppen för framtida mjukvaruuppdateringar istället för att bygga den helt efter en tredjepartstillverkares DSP för specifika ljudformat. Den här tekniken har de använt sig av i över tio år på den proffessionella marknaden, nu är det vår tur att ta del av dessa möjligheter!

Trinnov Optimizer
Vad vore en hembio utan autokalibrering? Trinnov tar det hela ett steg längre. Med Altitude 16 får du möjlighet till Trinnovs Room Optimization, något som använts av professionella studios i nästan tio år, hela vägen från filmproduktion till biografer. Så förutom en automatisk kalibrering går det att göra en mätning med millimeterprecision för bästa möjliga återgivning.

Trinnov Audio
Trinnov Audio är företaget som är skapat av ingenjörer med stor passion för ljudkvalitet. Redan år 2000 startades företaget av Arnaud Laborie, Sébastien Montoya och Rémy Bruno med stort fokus på att utveckla 3D-ljud. 2002 vinner de en utmärkelse från French Ministry for Research som ett av det mest innovativa unga företag det året. De har genom åren slagit sig fram som en tillverkare att räkna med, både på proffssidan som konsument. Med fokus på både hifi och hembio samt avancerad kalibrering står de ut bland highend-tillverkaren genom att komma med innovativa lösningar och en genomgående hög nivå på kvalitet.

 
Modeller
Svart 225.000:-


Typ:
Hembioförsteg

Inbyggd dekoder:
Dolby Atmos, DTS:X, Auro3D mfl.

Digitala ingångar:
7 x HDMI, 2 x Optisk, 2 x Coaxial, 7 x USB

Analoga ingångar:
RCA, 2 x XLR, 1 x XLR för Mätmikrofon

Digitala utgångar:
Coaxial, Optisk

Analoga utgångar:
16 x XLR

Mått:
438 x 139 x 430

Vikt:
11.3 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-04-09