Audio Technica AT-LP60XBT

Audio Technica AT-LP60XBT är en helautomatisk skivspelare med Bluetooth vilket innebär du kan spela vinyl trådlöst till en Bluetooth-mottagare som aktiva högtalare, hörlurar eller en förstärkare med Bluetooth. Fabriksmonterad Audio Technica-pickup med inbyggt RIAA-steg är det här en modern och lättskött plug n play-spelare.

- Helautomatisk drift
- Bluetooth med Qualcoom aptX
- Hastighetsjustering för 33 eller 45 rpm
- Inbyggt RIAA-steg och fabriksmonterad MM-pickup
- Finns i mattsvart eller svart/vitt

Helautomatisk
Audio Technica AT-LP60XBT gör det till en barnlek att spela upp sin vinylsamling. Den helautomatiska driften sätter tonarmen och nålen på plats vid uppstart, och när skivan är slut så flyttas tonarmen till sin startposition.

Trådlös vinyl
Unikt med denna modellen är Bluetooth vilket innebär att man parar ihop spelaren med en kompatibel förstärkare, aktiva högtalare, Bluetooth-lurar eller diverse portabelt ljud och på det sättet spelar sina vinylskivor trådlöst. Qualcoom aptX codecen förbättrar den trådlösa överföringen så man får ett rent och klart ljud. Tillsammans med AT-LP60XBT ingår matchande kablar (för trådad anslutning), 45 rpm adapter och ett transparent skyddslock som skyddar mot damm och repor.

AT-LP60XBT finns i en stilig mattsvart finish och en tvåfärgad variant där fronten är vit och resten svart.

 
Modeller
Svart 1.990:-
Svart/Vit 1.990:-


Typ:
Skivspelare

Drift:
Helautomatisk

Inbyggt RIAA-steg:
Ja

Pick-up:
Ja

Hastigheter:
33,45

Tillbehör:
Kablar, skyddslock, 45 rpm adapter

Mått:
360 x 98 x 373 mm

Vikt:
2.6 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-04-04