Supra Nitro-X2
- Trådlösa sportlurar för fysisk aktivitet
- Quick n easy Pairing - supersnabb Bluetooth 5.0
- Slitstark design med titanaluminid och kolfiber
- IPX7-klassad - svett- och stötsäker
- Mikrofon med MEMS-teknologi för handsfree-samtal
- Uppladdningsbara
- Upp till 14 timmars batteri med HyperCharge
- Comfort Action Wings-kuddar för bäst komfort


Supra Nitro-X2 är andra generationen sportlurar från svenska Supra. En trådlös sport-och aktivitetshörlur med förstärkt konstruktion, bra batteritid och egenutvecklade 6.1 mm-element. Bra har blivit ännu bättre!

Extremt bra ljud för extremt bruk
Supra Nitro-X2 är ett par tåliga sportlurar som klarar av de mest extrema väderförhållanden. Supra har valt att jobba med slitstarka och militärklassade material som Kevlar, titanaluminid och kolfiber vilket gör att de klarar av allt från våta löprundor till extremsport då de även är IPX7-klassade för att tåla svett, vatten och damm. Lurarna paras ihop med din telefon via senaste versionen av Bluetooth 5.0, och har en egenutvecklad teknik som kallas "Quick n easy Pairing" för snabbare uppkoppling. 24 bitars ljud via aptX-codec ser till att man kan njuta av högupplöst musik även när du svettas som mest.

Snabbladdning
Supra Nitro-X2 laddas med den medföljande micro USB-kabeln och har en batteritid på ca 14 timmar. Har man glömt av att ladda hörlurarna men är ändå sugen på en löprunda har Supra tryckt in en HyperCharge-funktion som ger en drifttid på 2 timmar genom en 10 min laddning.

Bekväm motion
Hörlurarna har en låg vikt och balanserad design med ergonomiskt anpassade Comfort Action Wings-kuddar som ger maximal komfort även under längre löp-eller fyspass. Konstruktionen är bekväm samtidigt som man förhindrar ljudläckage och kan istället fokusera helt på sin egna prestation.

 
Modeller
Svart 1.286:-
Vit 1.289:-


Typ:
In-ear trådlös

Frekvensomfång:
16 - 22.000 Hz

Impedans:
22 Ohm

Känslighet:
98 dB

Mikrofon:
Ja - MEMS-teknologi

Kabellängd:
50 cm

Tillbehör:
Öronproppar (3 storlekar), Comfort Action Wings (3 storlekar), laddkabel, förvaringscase

Vikt:
0.01 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-03-19