RHA MA750i

RHA MA750i är ett par kvalitetslurar med handsfree-mikrofon anpassad för Apple-enheter (iPhone, iPad) och har en robust metalldesign tack vare kåpor gjorda i rostfritt stål. Hörlurarna har en bra och fast passform med kabel som går runt örat och använder täta Comply Foam-pluggar som blockerar buller och brus.

- Inear-lurar med metallkonstruktion
- Kåpor i rostfritt stål
- RHAs handgjorda 560.1 element
- Handsfree för Apple med integrerad 3-knappsfjärr
- Sluter tätt för att blockera buller och ambiensljud
- Comply Foam minnesskum-pluggar
- Fodral och öronkuddar i flera storlekar ingår
- 3 års garanti

Premium in-ear
Brittiska RHA har på kort tid gjort sig ett namn inom hörlursbranschen då man lägger mycket fokus på kvalitetsprodukter. MA750i är inget undantag och använder rostfritt stål i kåporna som kombinerar hållbarhet och estetik tillsammans med deras 560.1-element som används i 750-serien och ger en balanserad och korrekt ljudåtergivning. MA750i utnyttjar även RHAs signifikativa Aerophonic-design som på ett effektivt sätt stänger ute och blockerar ljud runtomkring dig. Kåporna har en ”ear hook”-form vilket innebär att kabeln kan dras över örat och vilket ger en säkrare passform utan att trumma på komforten.

Den integrerade mikrofonen med 3-knappsfjärr är specifikt anpassad för Apples enheter som iPhone, iPad etc.

Vad ingår
I förpackningen ingår det mesta för att hitta sin komfort och passform. Öronkuddar i silikon i flera storlekar samt Comply Foam minnesskum-pluggar som formar sig i örat och blockerar ljud på ett effektivt sätt. Elegant förvaringsfodral ingår för bäst skydd och hållbarhet när hörlurarna inte används.

 
Modeller
Svart/Silver 990:-


Typ:
In-ear

Frekvensomfång:
16 - 40.000 Hz

Impedans:
16 Ohm

Känslighet:
100 dB

Kontakt:
3.5 mm

Mikrofon:
Ja (för Apple)

Kabellängd:
1.35 m

Tillbehör:
Skyddsfodral, Comply Foam-pluggar, öronkuddar

Vikt:
0.03 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-03-06