Quad Vena II
- USB-DAC
- Bluetooth 3.0
- Inbyggt RIIA för MM-pickup
- Sabre 32 Reference DAC
- Finns i flera färger


Quad Vena II bygger vidare på den framgångsrika Vena men har fått ett antal förbättringar efter önskemål från kunder. Nytt för Vena II är bl a att den har bestyckats med RIIA-steg för MM-pickup, kondensatorbanken har blivit större för att kunna leverera mer kraft samt en hel del andra förändringar på komponentnivå har gjorts för att lyfta ljudkvalitén.Uppspelningsmöjligheter
Trådlös uppspelning får du med hjälp av Bluetooth 3.0 med A2DP-profil och aptX-codec för en bra, högupplöst återgivning (gäller kompatibla produkter). Du kan enkelt ansluta både digitala som analoga källor. På den digitala sidan kan du välja mellan att direktöverföra via USB B-port, optisk eller coaxial. En välkommen nyhet för alla vinylälskare är det inbyggda RIIA-steget för MM-pickuper. Även hörlursuttaget har fått sig en rejäl översyn och istället för att använda sig av en koppling mot förstärkarens utgångssteg har Vena II en dedikerad hörlursförstärkare för ett mer dynamiskt, detaljerat och engagerande ljud.

Finish
Quad Vena II tillverkas och levereras i 4 olika färger. Quads egna avskalade Lancaster Grey, Sapele Mahogany träfanér, Högblank Vit eller Högblank Svart.

Om Quad
Quad startade så tidigt som 1936 och har lika länge burit ett motto om att komma så nära originalljudet man bara kan. Denna filosofi präglar val av komponenter utan att göra avkall på användarvänlighet.

 
Modeller
Lancaster Grey 7.990:-
Vit 7.990:-
Svart 7.990:-
Mahogny 7.990:-


Typ:
Stereoförstärkare

Effekt:
2 x 45 watt (8 ohm)

D/A-Omvandlare:
32-bit/384kHz

Digitala ingångar:
2 optiska, 1 koaxial, 1 PC-USB

Analoga ingångar:
2 RCA stereo, 1 Phono,

Digitala utgångar:
1 optisk, 1 koaxial

Analoga utgångar:
1 Stereo Pre-out, 1 hörlursuttag

Högtalaranslutningar:
Skruv (tar bananer)

Mått:
313 x 93.5 x 302

Vikt:
6.1 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-01-29