Cyrus Audio CD i
- Servo-Evolution teknik
- Inbyggd DAC, analog utgång
- Uppgraderbar till extern strömförsörjning
- Optisk digitalutgång
- Coaxial RCA digitalutgång
- Stereo RCA analoga utgångar
- PSX-R upgraderings port
- MC-BUS
- 16-bit / 44.1 kHz
- Designad och byggd i UK
- Utsedd fem år på raken till bästa CD-spelare av What Hifi! awards


Cyrus CD i är en CD-spelare med bra ljudkvalitet och som har halv bredd jämfört med traditionella HIFI-produkter. Bra för kompakt format och där du vill ha hög prestanda.
Cyrus CDi
Tack vare Servo-Evolution tekniken så stoltserar Cyrus CDi med en extraordinär avläsning av CD-skivor med högre kvalitet än normala CD-spelare. I spelaren finns även en 32 bit digital till analogomvandlare vilket gör det lätt att ansluta den till valbar förstärkare som källa. CDi finns i läckert svart utförande och har en kompakt design. För den som vill så kan man ansluta extern strömförsörjning vilket ytterligare ökar ljudkvaliteten då man separatmatar CD-delen i spelaren. (display mm strömförsörjs fortfarande av ordinarie strömmatning). Själva lådan i sig själv är värd stor uppmärksamhet. Tillverkad i Sverige i "ickemagnetisk" aluminium. Detta chassie skärmar av från yttre påverkan.

Inbyggt i själva chassiet sitter kylflänsar och hela ytan kyler därmed effektivt apparaten. Sedan är själva kretskorten upphängda "upp och ner" med fjädring. Allt för att minimera interna vibrationer. Resultatet är ett renare, mer dynamiskt ljud med precision in i minsta detalj.

 
Modeller
Svart 22.990:-


Typ:
CD-Spelare

Digitala ljudutgångar:
1 optisk, 1 coaxial

Analoga ljudutgångar:
2 stereo RCA, 1 MC-BUS

Spelar:
CD

Mått:
215 x 73 x 360

Vikt:
3.6 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-01-24