SVS Prime 2.1 + Wireless Soundbase

Paket bestående av streamingförstärkaren SVS Prime Wireless tillsammans med ett 2.1-högtalarpaket med små och kompakta högtalare + sub. En smidig totallösning för trådlös musik via Spotify eller Tidal utan att ta mycket plats!

- Paket med liten streamingförstärkare och högtalare
- 2 x 150W (4 Ohm)
- Aktivt digitalt delningsfilter och DSP
- Strömma Spotify/Tidal m.m trådlöst från din telefon
- DTS Play-Fi – smidig multirummöjlighet
- SVS Prime Satellite-högtalare + 12 tums subwoofer
- 4.5 tums polypropylen-element
- Diskant i aluminium
- Högtalarna finns i svart ask, svart högblank, vit högblank

Prime
SVS Prime-serie är steget ner från flaggskeppet Ultra fast med en del teknologier och design för att komma ett steg närmare storebror. Diskanten i aluminium och de högkvalitativa delningsfiltrena banar väg för en stor och transparent ljudupplevelse som sätter lyssnaren helt i fokus.

SVS Prime Wireless
Oavsett om du vill strömma MQA från Tidal eller lyssna på Spotify, Amazon Music, Pandora, XM Radio eller någon annan av de största tjänsterna leverar SVS Prime Wireless ett rent klart ljud med mycket närvaro och detalj.

Har du någon Amazon Alexa-pryl hemma? Då kan du koppla ihop den med Prime Wireless produkter och styra dem med din röst. Annars fungerar det såklart utmärkt att styra med DTS Play-Fi app. I serien sitter även en Hi-Res Audio 192khz / 24-bitars DAC som klarar av att leverera högupplösta digitala källor med imponerande precision.

SVS Prime Satellite 2.1
SVS Prime-serie har plöjt framgångar världen runt där vi hittar både större hifi-högtalare och diskreta 5.1-högtalarpaket. I vårt 2.1-paket används två stycken satellithögtalare fram som enkelt kan väggmonteras via nyckelhålsfästet och tar lite plats men levererar ett kraftfullt ljud för sin storlek. De låga frekvenserna står subwoofern SB-1000 för och bibehåller det kompakta formatet för att lättare ta plats i rummet. Trots sin storlek har SVS tryckt in ett 12 tums element med ett 300W Sledge-steg och ger en imponerande basåtergivning som är både rapp och djup.

Högtalarna och subben går att få i svart ask-finish, men även i svart eller vit högblank. Ett matchande tyg-galler ingår för att skydda elementen, tänk däremot på att komplettera med matchande kablar till högtalarna och subwoofern.

DTS Play-Fi
DTS Play-Fi är en universal streamingtjänst för trådlös musik i hemmet som enkelt kan expanderas till en multirumlösning. Till skillnad från andra tillverkare som oftast begränsar möjligheterna till deras egna produkter, finns DTS Play-Fi hos flera tillverkare som Onkyo, Pioneer, Rotel, Klipsch, Paradigm, Definitive Technology där fler kommer haka på längre fram. Via Play-Fi appen parar du ihop din mobila enhet eller PC via nätverket och kan sen börja streama musik via Spotify Connect, Tidal, Deezer, Internetradio, men även högupplöst musik som du har lagrat på en NAS/server då tjänsten har stöd för Hi-Res Audio och DLNA.


Följande produkter ingår i paketet:
1 st SVS Prime Wireless Soundbase
1 par SVS Prime Satellite
1 st SVS SB-1000


 
Modeller
Svart ask 12.490:-
Svart högblank 13.490:-
Vit högblank 13.490:-


Typ:
2.1 system

Mått:
Se respektive produkt

Vikt:
17.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2018-12-07