Canton Chrono 80 DC
- Näst största modellen i 2018 års nya Chrono-serie
- Bas och mellanregisterelement i titan
- Nytt och större kabinett
- Högkvalitativ strukturerad folie istället för vinylfinish
- Svarta skruvfria ringar runt elementen
- Högblank frontbaffel
- Finns i svart eller vitt
- Canton DC-teknologi


Canton Chrono 80 DC är den näst största golvhögtalaren i 2018 års uppgraderade Chrono-serie. Nya element och utseende gör att Chrono får en modern design med en detaljerad och klar ljudbild!

2018 års nyheter
Cantons golvhögtalare i Chrono-serien har fått något av en makeover. Nya membranmaterial i mellanregister- och baselement när man istället för aluminium använder det mer högkvalitativa titanmembranet, något som vanligtvis återfinns i Cantons dyrare serier. Nya Chrono-serien skiljer sig från sina föregångare i sitt utseende också. Den tidigare vinyldekoren har ersatts av högkvalitativ strukturerad folie. High-gloss finishen på frontbaffeln finns fortfarande kvar, nya svarta skruvfria ringar, en modern fotkonstruktion och nytt basreflexrör rundar av det nya rena utseendet.

Chrono 80 DC
Canton Chrono 80 DC är den näst största golvhögtalarmodellen i Chrono-serien. Det är en 3-vägs högtalare med dubbla 6” basar, 6” mellanregister och 1” aluminium/mangan-diskant. Det här är en högtalare som tar plats då Canton har ökat lådvolymen som nu är djupare och kräver en del utrymme för att komma till sin rätta. För rekommenderad matchning med förstärkare eller effektslutsteg ber vi er att kontakta oss på Hembiobutiken för tips och råd.


 
Modeller
Svart 17.490:-
Vit 17.490:-


Typ:
Golv

Diskant:
1 st 1 tum

Mellanregister:
1 st 6 tum titan

Bas:
DUbbla 6 tum titan

Känslighet:
87.5 dB

Impedans:
4-8 Ohm

Frekvensomfång:
25 - 40.000 Hz

Mått:
250 x 1000 x 310 mm

Vikt:
18.8 Kg

Inkom i sortimentet:
2018-11-29