SVS Prime Wireless Soundbase

SVS Prime Wireless Soundbase är både en streamer för högupplöst musik såväl som en 150 watts stereoförstärkare! Tack vare tredje generationens DTS Play-Fi och Hi-Res Audio DAC levererar den ljud långt över sin prisklass!

- Hi-Res Audio 192khz / 24-bit DAC
- Tredje generationens DTS Play-Fi
- 2 x 150 Watt Klass D (4 Ohm)
- Aktivt digitalt delningsfilter och DSP
- 6 förinställda programval
- Appstyrning
- Amazon Alexa

SVS Prime Wireless
Den nya trådlösa serien från SVS ger dig kompromisslöst referensljud kombinerat med alla fördelar ett modernt digitalt gränssnitt erbjuder. Oavsett om du vill strömma från Tidal eller lyssna på Spotify, Amazon Music, Pandora, XM Radio eller någon annan av de största tjänsterna leverar SVS Prime Wireless ett rent klart ljud med mycket närvaro och detalj.

Har du någon Amazon Alexa-pryl hemma? Då kan du koppla ihop den med Prime Wireless produkter och styra dem med din röst. Annars fungerar det såklart utmärkt att styra med DTS Play-Fi app. I serien sitter även en Hi-Res Audio 192khz / 24-bitars DAC som klarar av att leverera högupplösta digitala källor med imponerande precision.

Snygg och smidig
Soundbase är seriens flexibla streamer / förstärkare. Som förstärkare förvandlar den dina högtalare till ett par High-Res Audio strömmare. Allt du behöver göra är koppla upp förstärkaren mot nätverket och plugga in högtalarna så kan du börja njuta av musik från telefonen eller alla de stora musiktjänsterna. Men den kan också användas som en ren streamer. Koppla in den med RCA-utgången så förvandlar den din förstärkare eller av-receiver till en smart trådlös musikhub!

Många möjligheter
Förstärkaren är byggd för att fungera med det moderna hemmet och de har därför ingångar för både analog signal i form av RCA såväl som en 3.5mm aux-ingång för portabla källor utan trådlös överföring eller dator utan digital utgång. De har även en optisk S/PDIF för digitala källor som en tv eller spelkonsoll. Dessutom har den en dedikerad subwoofer utgång om man skulle önska sig djupare bas i sitt system.

Förinställda stationer eller låtlistor
Förstärkaren har 6 snabbval som du kan tilldela dina favoritlistor i exempelvis Spotify eller en internetradiostation. På så sätt kan du sätta på din favoritmusik utan att ens behöva tillgång till din telefon eller platta.

DTS Play-Fi
DTS Play-Fi är en universal streamingtjänst för trådlös musik i hemmet som enkelt kan expanderas till en multirumlösning. Till skillnad från andra tillverkare som oftast begränsar möjligheterna till deras egna produkter, finns DTS Play-Fi hos flera tillverkare som Onkyo, Pioneer, Rotel, Klipsch, Paradigm, Definitive Technology och fler tillkommer hela tiden. Via Play-Fi appen parar du ihop din mobila enhet eller PC via nätverket och kan sen börja streama musik via Spotify Connect, Tidal, Deezer, Internetradio, men även högupplöst musik som du har lagrat på en NAS/server då tjänsten har stöd för Hi-Res Audio och DLNA.

 
Modeller
Svart 4.999:-


Typ:
Stereoförstärkare

Effekt:
2 x 150 watt (4 ohm)

D/A-Omvandlare:
Hi-Res Audio 192 khz/24-bit DAC

Digitala ingångar:
1 optisk

Analoga ingångar:
3.5mm

Analoga utgångar:
1 x RCA

Mått:
231 x76 X 197

Vikt:
2.2 Kg

Inkom i sortimentet:
2018-11-01