M&K Sound VA500 Subwoofer Amplifier
- Subwooferslutsteg för passiva subwoofers
- Matchar till M&K Sound IW-28S infällnadsbas
- 500W klass D i 4 Ohm (800W peak)
- Justerbar EQ-switch
- Volym, Fas och Crossover-kontroller på fronten


M&K Sound VA500 är ett slutsteg anpassat för att driva passiva subwoofers som tex M&K Sound IW-28S. Hög effekt i ett slimmat utförande för AV-racket.

Varför välja M&K?
För de som ställer högre krav på sitt bioljud men vill fortsätta med små högtalare på väggen har amerikanska M&K det rätta referensljudet. I flera år har de jobbat nära tillsammans med filmstudios i Hollywood där deras högtalare används som monitorer för mixning och bygger på att ge en extrem riktning av ljudet för att kunna urskilja var ljudet exakt kommer ifrån. Den rejäla byggkvalitén med patenterade delningsfilter och speciell utveckling av elementen fångar lyssnaren med en precis närvaro i ljudet med en klarhet och balans utöver det vanliga sortimentet som man hittar på dagens högtalarmarknad.

VA500
För passiva subwoofers krävs ett externt slutsteg. M&K Sound har därför tagit fram VA500 – ett dedikerat klass D subwooferslutsteg med hög effekt och låg värmeutveckling. Den switchade nätdelen har kraftiga strömresurser för att leverera mängder med ren ström till subwoofern vilket resulterar i en ren och kontrollerad basåtergivning. Tillsammans med en noggrann kalibrerad kontrollkrets som övervakar signalen, minimerar man risken att subben klipper och bibehåller det dynamiska omfånget av dagens digitala ljudformat.

På fronten finns tydliga reglage för volym, fas och crossover samt en 3-stegs EQ-switch där man kan anpassa signalen efter basens placering. Antingen 1 subwoofer placerad ifrån något hörn, 1 subwoofer placerad nära ett hörn, eller 1 respektive 2 subwoofers placerade i hörnen.

 
Modeller
Svart 14.990:-


Typ:
Subwooferslutsteg

Effekt:
500W klass D i 4 Ohm (800W peak)

Analoga ingångar:
Stereo RCA

Analoga utgångar:
Stereo RCA

Högtalaranslutningar:
Skruv (tar bananer)

Mått:
429 x 44 x 224 mm

Vikt:
4 Kg

Inkom i sortimentet:
2018-10-30