M&K Sound IW300 in-wall högtalare
- Dubbla 6.5 tums baselement
- 3 st 1 tums silk dome diskant
- Magnetinfäst, målningsbart galler följer med
- Klangmatchad med 300-serien
- Stabil konstruktion med frontbaffel i stål
- OBS! Priset är per styck!

M&K Sound IW300 är referenshögtalaren anpassad för installation i vägg och är i nivå med högtalare från 300-serien. Perfekt som fronthögtalare i en dedikerad hembio infälld i vägg.
[underrubrik]Varför välja M&K?[/underrubrik]För de som ställer högre krav på sitt bioljud men vill fortsätta med små högtalare på väggen har amerikanska M&K det rätta referensljudet. I flera år har de jobbat nära tillsammans med filmstudios i Hollywood där deras högtalare används som monitorer för mixning och bygger på att ge en extrem riktning av ljudet för att kunna urskilja var ljudet exakt kommer ifrån. Den rejäla byggkvalitén med patenterade delningsfilter och speciell utveckling av elementen fångar lyssnaren med en precis närvaro i ljudet med en klarhet och balans utöver det vanliga sortimentet som man hittar på dagens högtalarmarknad.

[underrubrik]IW300 in-wall högtalare[/underrubrik]IW300 har en tvåvägs array-konstruktion identisk med den du hittar hos 300-serien men i ett in-wall utförande. Designen bakom högtalarna håller en hög professionell nivå och tillåter dig att höra minsta detalj i ljudmixen utan att bli lyssningstrött. Det ultimata valet för seriösa musik-och filmentusiaster som söker det bästa inom in-wall ljud.

Genom att begränsa lådvolymen i väggen får du ett tajt och bra ljud tack vare denna konstruktion. Du får M&Ks Phase-Focused Crossover även i de här modellen vilket ger dig en riktigt jämn riktning även i bredare lyssningsområden. Med IW300 kan du bygga ett helt inbyggt hembiosystem och går utmärkt att komplettera med tex IW-85 / IW-95 som takkanal för Dolby Atmos-system. Grillen är i vitt men kan målas svart av den som vill det.

[underrubrik]Dimensioner[/underrubrik]Mått för håltagning (BxH): 316 x 401 mm
Inbyggnadsdjup: 120 mm

 
Modeller
Vit 31.990:-


Typ:
Vägg

Diskant:
3 st 1 tum Soft fabric dome

Bas:
Dubbla 6.5 tum glasfiber

Känslighet:
93 dB

Impedans:
4 Ohm

Frekvensomfång:
80 - 22.000 Hz (+/- 3dB)

Mått:
345 x 430 mm (inkl grill)

Vikt:
10 Kg

Inkom i sortimentet:
2018-10-30