SVS Prime Satellite 7.1.2

SVS Prime Satellite 7.1.2 är är ett färdigt högtalarpaket för bioentusiasten som söker en kompakt anläggning med prisvärd prestanda. I paketet finns sju identiska Prime-satelliter och den kraftiga 12 tums basen SB-1000. Detta kompletteras med ett par Prime Elevation som sätts som Atmos-kanaler. Ett paket som tar film och musikupplevelsen till nästa nivå!

- SVS Prime - inspirerad av toppserien Ultra
- 7.1.2 högtalarpaket
- 12 tums subwoofer med 300 watt RMS klass-D
- 4.5 tums polypropylen-element
- Diskant i aluminium
- Vit, svart ask eller högblank svart

SVS Prime
SVS Prime-serie är steget ner från flaggskeppet Ultra fast med en del teknologier och design för att komma ett steg närmare storebror. Diskanten i aluminium och de högkvalitativa delningsfiltrena banar väg för en stor och transparent ljudupplevelse som sätter lyssnaren helt i fokus.

Surround med Atmos
Med sju identiska rejäla satellithögtalare som spelar tillsammans med de fantastiska Elevation-högtalarna så bäddas du in i ett surroundljud som tar dig till en annan värld. Paketet levererar på alla parametrar och 12 tums subwoofern spelar djupt och kraftfullt samtidigt som det matchar in perfekt med satellithögtalarna. Till Elevation-högtalarna så finns även takfästen som tillbehör, så att de kan monteras på perfekt plats enligt Dolby Atmos-riktlinjerna. Till paketet behöver du komplettera med en bra hembioreceiver och högtalar respektive subwooferkabel. Se tillbehör. Detta är ett kompakt surroundpaket som vi verkligen kan rekommendera och som spelar flera nivåer över dess prisklass.

Följande produkter ingår i paketet:
1 st SVS Prime Satellite 3-pack
2 par SVS Prime Satellite
1 par SVS Prime Elevation
1 st SVS SB-1000


 
Modeller
Svart ask 18.990:-
Svart högblank 19.990:-
Vit högblank 19.990:-


Typ:
Atmos-paket

Mått:
Se respektive produkt

Vikt:
21.8 Kg

Inkom i sortimentet:
2018-10-26