Jamo Studio S 803
- Redo för att addera Atmos-kanal på toppen
- Elegant och modern design
- Waveguide
- Soft dome diskant
- 1 st polyfiber bas med aluminiumbeläggning


Jamo S803 i Studioserien är en stilren stativhögtalare med patenterad infästning för att addera en Atmos-kanal ovanpå. För bas och mellanregister finns ett 5 tums element och diskantljudet sköts av en 1 tums softdome diskant.
Studio S803
S803 kan agera både front likväl som surroundhögtalare och gör det med läckert utseende tillsammans med prisvärt ljud. Perfekt för det moderna hemmet. Du får även möjligheten att addera en Dolby Atmoshögtalare ovanpå, tack vare de integrerade fästena som även skickar över högnivåsignalen. De terminaler som används för anslutning sitter alltså längre ned på baksidan av S 803. Högtalaren har ett snyggt utseende och du kan få den i vitt, svart eller valnötsfinish. På framsidan sitter en basport som stärker upp de nedre registren. Soft dome-diskanten sitter monterad i en Waveguide som fokuserar det högfrekventa ljudet och ökar dynamiken. Bas och mellanregistret sköts av ett 5 tums element. Med högtalaren följer ett frontskydd som fästs via magneter, detta är så pass smart att ifall man kopplar på en Atmoskanal så kan man flytta upp fästet ett steg uppåt och får då samma rena och moderna utseende trots den högre höjden. Atmos-delen som säljs som tillbehör heter S 8 ATM.

EISA
Jamos S8-serie blev utvald som bästa högtalarsystem i den lägre prisklassen när Hi-Fi-press från över 25 länder valde ut bästa nya produkterna under 2018. En prestigefull utmärkelse som borgar för kvalitet hos produkten.


 
Modeller
Vit 2.790:-
Svart 3.990:-
Valnöt 3.190:-


Typ:
Stativ

Diskant:
1 st 1 tum

Mellanregister:
1 st 5 tum

Känslighet:
87 dB/1 watt

Impedans:
8 ohm

Frekvensomfång:
57 - 26.000 Hz

Mått:
353 x 191 x 252

Vikt:
9 Kg

Inkom i sortimentet:
2018-10-12