Klipsch Heritage HP-3

Klipsch Heritage HP-3 är en halvöppen stereolur i Klipsch hyllade Heritage-serie. Kraftulla 52 mm-element med premium byggkvalitet och en häftig design med kåpor i solid trä, huvudband i koläder och precisionstillverkade aluminiumkomponenter. En fantastisk hörlur som tar vara på Klipsch dynamiska spelstil.

- 52 mm Bio Dynamic Drivers
- Trippelventilerad halvöppen konstruktion
- Kåpor i solid trä
- Finns i valnöt, svart och ek
- Magnetiska öronkuddar i fårskinn
- Kvalitetsställ i stål inkluderat
- Dubbla löstagbara kablar ingår i flätad nylon
- Matchar med Klipsch Heritage Headphone Amp (säljs separat)

Arvet till hörlursälskaren
Klipsch Heritage-serie innebär att Klipsch grundare, Paul W. Klipsch, har spelat en viktig roll bakom design, tillverkning och konstruktion. HP-3 är Klipsch riktiga premium-hörlur och drivs av ett par 52 mm Biodynamic-element och bidrar till ett större dynamiskt omfång och minimal distorsion. Elementen är framtagna med en mix av mikrobisk cellulosa och oorganisk fiber som tar fram en otrolig nivå av balans och kontroll i ljudbilden.

Detaljer
Det som får en att höja på ögonbrynen först är den superläckra designen som andas industriell hifi och värme. Kåporna är trippel-ventilerade och gjorda i solid trä med magnetiska öronkuddar i fårskinn och huvudband i naturligt koläder som bidrar till ett ökat kvalitetsintryck. Runt kåporna sitter tydliga skruvar och bultar i koppar och förstärker den tydliga Heritage-designen som är byggd för att hålla.

Tillbehör
Klipsch Heritage HP-3 är gjorda för att synas. Därför skickar Klipsch med ett praktiskt hörlursställ i stål med bra tyngd och kvalitetskänsla som lurarna kan vila på när de inte används. I förpackningen ingår dessutom två längder kablar i flätad nylon, en på 2.5 meter, och en på 1.37 meter samt en 6.3 mm-adapter.

Matcha rätt
Klipsch Heritage HP-3 har en hög känslighet vilket vi känner igen från deras högtalarserier och bidrar till att hörlurarna blir mer lättdrivna. På det sättet kan man ansluta de till flera källor som smartphones, CD-spelare eller förstärkare. Vi rekommenderar däremot alltid att matcha med en hörlursförstärkare med denna kaliber av hörlurar då de verkligen blommar ut extra. Klipsch har därför tagit fram en Heritage Headphone Amp (säljs separat) med samma premiumkänsla som HP-3 och låter lurarna uppnå sina maximala akustiska förmåga. Se denna produkts rekommenderade tillbehör för att läsa mer om Headphone Amp.

 
Modeller
Svart 13.990:-
Valnöt 13.990:-
Ek 13.990:-


Typ:
Halvöppen

Frekvensomfång:
5 - 45.000 Hz

Impedans:
25 Ohm

Känslighet:
98 dB

Kontakt:
3.5 mm med 6.3 mm adapter

Mikrofon:
Nej

Kabellängd:
1.37m + 2.5m

Tillbehör:
Hörlursställ, dubbla kablar, 6.3mm adapter

Vikt:
0.44 Kg

Inkom i sortimentet:
2018-10-11