Klipsch Reference R-51PM
- Aktiva monitorhögtalare med 2 x 60 watt
- Tractrixhorn + 5.25 tums element
- Spelar ned till 68 Hz
- Basreflexport på baksidan
- Gummifötter ingår
- Fjärrkontroll ingår
- 2m USB typ A till typ B samt 4 meter högtalarkabel ingår


Klipsch R-51PM är ett par aktiva högtalare med 2 x 60 watt förstärkare inbyggd. Förstärkaren driver ett 1 tums element i Tractrixhorn och en 5.25 tums bas. Utgång finns för att ansluta separat subwoofer. Ljudet får du över till R-51PM via Bluetooth, optisk eller USB digitalingångar, eller analog RCA/miniplug. Phonoingång finns för att ansluta R-51PM direkt till en skivspelare.
[underrubrik]R-51PM[/underrubrik]Med R-51PM får du en komplett musikanläggning, anslut bara till dem via Bluetooth eller låt någon av dina källor kopplas in via någon av de många ingångarna. Tack vare optisk ingång kan du ansluta dem till CD, eller TV-apparat direkt, eller koppla in skivspelaren direkt via phonoingången. 3.5 mm ingång finns även för att koppla in mobilen eller datorn via kabel. R-51PM är den större av två aktiva stativhögtalare från Klipsch, söker du en mindre modell så titta på R-41PM.

[underrubrik]Reference-serien[/underrubrik]Klipsch Reference-serie är den enklare av två, där Reference Premiere eller RP, är steget upp kvalitets och ljudmässigt. Reference-serien är tänkt som ett prisvärt alternativ där man hittar Klipsch signum i Tractrix horn och basport samt kopparfärgade element. Med en högtalare i Reference-serien så får du en lättdriven modell som spelar linjärt i de övre registren och med en inriktning av diskantljudet mot dig som lyssnare. Finishen är i svart vinyl med trästruktur. Frontskydden som ingår är med magnetfästen.

[underrubrik]Elementen[/underrubrik]Linear Travel Suspension Tweeter eller LTS diskant är något som Klipsch återupprepar i sina presentationer av Reference-serien. För Reference modellerna så är det en lite enklare variant än för RP, där man använder materialet Kapton. LTS ska ge lägre distorsion hos det övre registret och därmed få fram fler detaljer. Mitt i elementet sitter en fasplugg som gör att ljudet inte blir allt för riktat mot dig som lyssnare i kombination med Tractrixhornet. Hornet i sig är numera ökat i storlek och riktar och förstärker diskantljudet. Det minimerar även indirekt ljud som studsar i kringliggande väggar. Baselementen är av lättviktsvariant för att ge snabba rörelser även från effektsvaga förstärkare, samt har målats med färg som liknar koppar för ett snyggt utseende.

 
Modeller
Svart 4.490:-


Typ:
Aktiva

Diskant:
Tractrixhorn

Bas:
1 st 5.25 tum

Frekvensomfång:
68 - 21.000 Hz

Mått:
177 x 338 x 232

Vikt:
4.8 Kg

Inkom i sortimentet:
2018-09-28