Klipsch Reference R-34C
- 4 st 3.5 tums element samt 1 st 1 tums LTS diskant
- Single-wire skruvterminaler
- 90 x 90 graders Tractrixhorn
- Frontriktad basport
- Utförandet är i svart träliknande vinyl


Centerhögtalare som bara är 13 cm hög, bestyckad med 4 st 3.5 tums baselement och en 1 tums diskant. Framåtriktade basportar och frontskydd som fästs via magnetfäste. Passar till exempel bra under en TV-apparat som står ovanpå en AV-möbel.
R-34C
Med R-34C får du en lättdriven centerhögtalare med tydlig diskantljud och hela 4 st 3.5 tums element som står för basregistret och som förstärks av de frontriktade basportarna. Centerhögtalaren är tänkt att kunna placeras under en TV, och har därmed en lägre höjd än normalt, enbart 13 cm. Bredden är 66 cm och djupet 16 cm.

Reference-serien
Klipsch Reference-serie är den enklare av två, där Reference Premiere eller RP, är steget upp kvalitets och ljudmässigt. Reference-serien är tänkt som ett prisvärt alternativ där man hittar Klipsch signum i Tractrix-horn och basport samt kopparfärgade element. Med en högtalare i Reference-serien så får du en lättdriven modell som spelar linjärt i de övre registren och med en inriktning av diskantljudet mot dig som lyssnare. Finishen är i svart vinyl med trästruktur. Frontskydden som ingår är med magnetfästen.

Elementen
Linear Travel Suspension Tweeter eller LTS diskant är något som Klipsch återupprepar i sina presentationer av Reference-serien. För Reference modellerna så är det en lite enklare variant än för RP, där man använder materialet Kapton. LTS ska ge lägre distorsion hos det övre registret och därmed få fram fler detaljer. Mitt i elementet sitter en fasplugg som gör att ljudet inte blir allt för riktat mot dig som lyssnare i kombination med Tractrixhornet. Hornet i sig är numera ökat i storlek och riktar och förstärker diskantljudet. Det minimerar även indirekt ljud som studsar i kringliggande väggar. Baselementen är av lättviktsvariant för att ge snabba rörelser även från effektsvaga förstärkare, samt har målats med färg som liknar koppar för ett snyggt utseende.

Matcha rätt
För att få bra ljud så matchar man högtalare med förstärkare och kringutrustning som passar högtalarens ljudprofil. Kontakta oss gärna för rådgivning inför köp av högtalare och annan utrustning,

 
Modeller
Svart 3.990:-


Typ:
Center

Diskant:
Tractrixhorn

Bas:
4 st 3.5 tum

Känslighet:
96 dB/1 watt

Impedans:
8 ohm

Frekvensomfång:
82 - 21.000 Hz

Mått:
660 x 133 x 157

Vikt:
5.9 Kg

Inkom i sortimentet:
2018-09-28