Rega Planar 1 Plus

Rega Planar 1 Plus är en användarvänlig vinylspelare med bra kvalitet för sin prisklass och är en uppgraderad version av Planar 1 där man tryckt in ett högkvalitativt MM RIAA-steg. Kommer dessutom med en färdigmonterad Carbon MM-pickup.

- Prisvärd och uppgraderad skivspelare
- Inbyggt MM RIAA-steg
- RB110 tonarm
- 24V motorpaket
- Fabriksmonterad Carbon-pickup
- Lättviktsplint i högblankt vitt eller svart

Bra har blivit bättre
Rega frågade sig själva, hur gör vi den mest framgångsrika skivspelare som vi någonsin har gjort bättre, ännu enklare att använda och mer tillgängliga för en bredare publik? Svaret var enkelt; Regas ingenjörer byggde in ett skräddarsytt, högkvalitativt MM Riaa-steg som bygger på den prisbelönta Rega Fono Mini. För Planar 1 Plus ville Rega optimera denna krets för ultimat prestanda, så Rega har tagit bort USB-gränssnittet och använt pengarna de sparade för att förbättra det som redan var ett fantastiskt Riaa-steg. Det nya inbyggda Riaa-steget erbjuder möjligheten att ansluta Planar 1 Plus direkt till nästan alla system som har en standardlinjeingång via en vanlig RCA till RCA-kabel (medföljer) eller RCA till 3,5 mm kabel.

Sen tidigare finns den handbyggda RB110 tonarmen och en tystgående 24V motorpaket för jämnare uppspelning.

Stilig
Rega Planar 1 Plus har en diskret design med högblank laminerad plint i svart eller vitt, och en strömknapp som är monterad på undersidan plinten tillsammans med nya fötter som ger en bättre stabilitet och mindre vibrationer. Färdigmonterad Rega Carbon pickup med förinställt nåltryck definierar begreppet plug n play och gör det ännu enklare att börja spela sina favoritskivor.

 
Modeller
Svart 4.490:-
Vit 4.490:-


Typ:
Skivspelare

Drift:
Remdrive, manuell

Inbyggt RIAA-steg:
Ja

Pick-up:
Ja (Rega Carbon)

Hastigheter:
33, 45

Utgångar:
Stereo RCA

Tillbehör:
Skyddslock, stereokabel, manual

Mått:
447 x 117 x 360 mm (med stängt lock)

Vikt:
4.3 Kg

Inkom i sortimentet:
2018-09-12