Vicoustic Flexi Wave 60 6-pack Demo Vit hg

Demoprodukt i bra skick. Produkten är använd och mindre repor och skavanker kan förekomma, men helt funktionsduglig. Komplett med alla tillbehör.

Vicoustic Flexi Wave 60 6-pack är en mycket stilren, snygg och anpassningsbar akustikpanel som gör sig bra i stort sett alla rum.

- Sex stycken paneler per paket
- Kan kombineras med Flexi Wave 120
- Diffusor och absorbent i ett

Flexibel passform
Flexi Wave är en akustisk panel som är speciellt utvecklad för att passa in i ramar med standard clip-in eller T-Profile. Trots att brickan är icke-kvadratisk eller icke-rektangulär, passar den in i standardtakramar. Det finns också två andra fixeringssystem tillgängliga för fri installation i väggar och tak.

Diffusor och absorbent
Flexi Wave fungerar som en absorbent och diffusor samtidigt. De hakas fast på befintliga ramar och kan också limmas på plan yta. Det akustiska skummet och tyget kan avlägsnas för rengöring. Flexi Wave är den perfekta produkten för att både förbättra akustiken och inredningen i din hemmabio eller hifirum. Ramen är gjord av trä. Panelen är försedd med akustiskt skum och täckt med premiumtyg. Vicoustic Flexi Wave finns i två versioner och båda kan kombineras med varandra. Observera att dimensionerna på denna panel har en toleransmarginal på +/- 3 mm.

 
Modeller
Vit highgloss 3.190:-


Typ:
Diffusor

Mått:
595 x 100 x 150

Vikt:
4 Kg

Inkom i sortimentet:
2018-08-24