Yamaha MusicCast BAR 40

Yamaha MusicCast BAR 40 är en slimmad soundbar med inbyggt MusicCast där man enkelt kan bygga ut till musik i flera rum. BAR 40 använder sig av avancerad teknik via DTS Virtual:X för ett uppslukande tredimensionellt ljud och är kompatibel med de senaste bildformaten som 4K/HDR och Dolby Vision. Vill man bygga ut till riktigt 5.1-ljud är soundbaren kompatibel med deras trådlösa nätverkssub Sub 100 (ingår ej) och MusicCast Surround där man kan köpa till Yamahas högtalare (MusicCast 20/50) och använda de som trådlösa surroundhögtalare.

- Slimmad soundbar med DTS Virtual:X
- Sex inbyggda högtalare
- MusicCast för multirum
- Streama musik via Spotify, Tidal, Deezer m.m
- HDMI in och ut med stöd för 4K, HDR och Dolby Vision
- Kompatibel med MusicCast Sub 100 (ingår ej)
- Bygg ut till 5.1 med trådlösa MusicCast-högtalare (ingår ej)

Smart soundbar
Yamaha MusicCast BAR 40 expanderar MusicCast-familjen med ny teknik och imponerande ljud. Soundbaren har sex högtalare (fyra 4.6 cm bas/mellanregister och dubbla diskanter) och använder sig av DTS Virtual:X som ger ett imponerande 3D-surroundljud från en och samma enhet. BAR 40 har en optisk och analog ingång samt en HDMI in-och utgång så man kan koppla till en HDMI-källa med 4K/HDR och Dolby Vision-stöd.

MusicCast
Via MusicCast-appen kan du konfigurera BAR 40 och bygga ut till musik i flera rum genom att köpa fler MusicCast-produkter. Ett mycket smidigt och enkelt sätt att få musik i hela hemmet som alla i familjen kan ta del av. I appen kan man streama musik via nätverket, eller via olika tjänster som Spotify, Tidal och Deezer.

Trådlös 5.1 surround
Med hjälp av MusicCast Surround kan du komplettera soundbaren med antingen MusicCast 20 eller MusicCast 50 (säljs separat) för trådlös surround. På det sättet får du trådlös surround utan att behöva dra långa kablar genom hela rummet. Det går även köpa till nätverkssubben MusicCast Sub 100 för att få en trådlös subwoofer som kommunicerar via MusicCast. Konfigurationen sker på nolltid i MusicCast-appen.

 
Modeller
Svart 5.480:-


Typ:
Soundbar

Förstärkare:
100W total uteffekt

Högtalare:
6 högtalare

Subwoofer:
Nej

Funktioner:
DTS Virtual:X MusicCast, MusicCast Surround

Ingångar:
HDMI, optisk, analog in, Ethernet

Utgångar:
HDMI, sub out

Vägghängd:
Ja

Medföljande tillbehör:
Manual, fjärrkontroll, optisk kabel

Mått:
980 x 60 x 111 mm

Vikt:
2.7 Kg

Inkom i sortimentet:
2018-07-13