SVS Soundpath Wireless Audio Adapter
- Hela 16-bit / 48 kHz
- Kan sända signalen upp till 19 meter vid fri sikt
- Trådlös koppling av stereo ljudsignal mellan enheter
- Fungerar även utmärkt för subwoofers
- Kan anslutas till flera mottagare (upp till tre)
- Svensk strömadapter ingår
- Enklare kablar ingår
- En sändare och en mottagare ingår i produkten


Med SVS Soundpath Wireless Audio Adapter kan du skicka lågnivå signal till tex en Subwoofer eller stereo-signal i hög kvalitet.
[underrubrik]Trådlös ljudsignal[/underrubrik]SVS har med Wireless Audio Adapter tagit fram en väldigt bra produkt, som ger dig mer eller mindre utan kompromisser möjligheten att skicka ljudsignalen trådlöst upp till 19 meter. Med hög nivå på ljudsignalen (16-bit / 48 kHz) så tappar du inte prestanda genom att göra på detta vis.

Enheterna kan användas för att ansluta en subwoofer till förstärkare, CD till förstärkare, aktiva högtalare till källor med mera. Adaptern har varit en stor succe i Amerika med helt nöjda kunder och stor försäljning.[underrubrik]Anslut flera mottagare[/underrubrik]Har du t.ex flera subwoofers som du vill ansluta trådlöst kan man ansluta upp till tre separata mottagare och skicka samma signal till de olika enheterna från en enda sändare.

Klicka på länken här "[url=https://cdn.shopify.com/s/files/1/0921/3560/files/soundpath_wireless_adapter_manual_addendum-pairing.pdf?v=1634931269]Instruktioner för parkoppling av flera mottagare[/url]" för att snabbt och smidigt koppla till ytterligare mottagare till din sändare.

 
Modeller
Svart 1.290:-


Typ:
Trådlös adapter

Beskrivning:
Anslutar analog stereosignal trådlöst

Vikt:
0.3 Kg

Inkom i sortimentet:
2018-07-13