Monitor Audio Studio
- Detaljerat och högupplöst ljud
- Ultra-kompakt storlek sett till ljudprestandan
- 2 x 4 tum RDT II element med C-CAM teknik
- MPD diskant från Platinum II serien
- HiVe II höghastighets basreflexportar
- Högtalarterminaler med Rhodiumbeläggning
- Precisionsgjuten metallfront för fast upphängning av elementen
- Genomgående bult som håller fast elementen i kabinettet
- Välj mellan tre läckra utföranden, matt svart, vitt eller grått
- Specialanpassat golvstativ finns som tillbehör


Monitor Audios Studio-högtalare är en modern konstruktion med topp-prestanda trots kompakt kabinett. Elementen är hämtade från high-end modellerna i Platinum-serien.
Monitor Audio Studio
Söker du ett par riktigt välljudande högtalare i modern design så är detta ett par för dig. Studio-serien har rönt stor framgång och hyllats av en ening branchpress för dess höga prestanda. Dessutom i läcker design. Högtalarna är bestyckade med två 4 tums RDT II högtalarkoner som tar fram varje detalj i bas och mellanregistret, dessa är specialanpassade varianter av de element som sitter i Platinum II-seriens PL 500 II. De levererar både nyansrik och djup bas trots sin ringa storlek. Diskantregistret sköts av Platinum II seriens MPD-element som ger oöverträffad klarhet utan distortion till ljudet som skapas.

Elegant kabinett
Kabinettet är skapat för att ge bästa förutsättningarna för elementen och frontbaffeln är tillverkad av aluminium för att vara en stabil bas för elementen att jobba ifrån. Dessutom hålls elementen på plats av genomgående bultar. På baksidan sitter två HiVE II portar symmetriskt placerat, som klarar av snabba luftförflyttningar utan att skapa blåsljud eller turbulens och ser till att trycket i kabinettet är konstant. Delningsfiltret består av högpresterande komponenter utvalda för high-end högtalare och signalvägen avslutas i de specialtillverkade högtalarkontakterna med ultrahård Rhodium-beläggning. Själva kabinettet är sedan lackerad i en matt lack och finns i tre olika färger, vitt, svart eller grått.

 
Modeller
Matt vit 7.990:-
Matt svart 12.490:-
Matt grå 12.490:-


Typ:
Stativ

Diskant:
1 st MPD

Mellanregister:
1 st 4 tum

Bas:
1 st 4 tum

Känslighet:
86 dB/1 watt

Impedans:
4 ohm

Frekvensomfång:
48 - 60.000 Hz

Mått:
156 x 340 x 361

Vikt:
13 Kg

Inkom i sortimentet:
2018-06-28