JBL Xtreme 2

JBL Xtreme 2 är en den största modellen bland JBLs portabla Bluetooth-högtalare. En spelglad och kraftig kompis att ta med sig på picknicken, semestern eller för att dra igång förfesten. Byggd i ett hållbart material som klarar stötar och vattenstänk är man garanterad en byggkvalitet som matchar ljudet. Inbyggt uppladdningsbart batteri upp till 15 timmar med smartcharge-funktion där man kan välja mellan svart, blå eller grön finish!

- Portabel Bluetooth-högtalare
- Ännu större modell i JBLs sortiment
- Charge-funktion via USB
- Bärrem med flasköppnare
- Parkoppla med över 100 kompatibla enheter
- Klarar stötar och vattenstänk (IPX7)
- 15 timmars uppladdningsbart batteri (3,5 timmar laddtid)

Den portabla festen 2.0
JBL Xtreme 2 mer kraftig än sin föregångare men har samma stereobild, tack vare fyra aktiva element och två synliga bas-radiatorer på varsin kortsida. Det här är högtalaren som kickar igång eventet och är lätt att ta med sig tack vare den medföljande bärremmen, oavsett om man är i trädgården, på semester eller kör igång ett beach party. Remmen har till och med flasköppnare! En trevlig funktion är det hållbara textilmaterialet och grova gummit som högtalaren är beklädd med för att klara av de flesta miljöerna där man behöver ta med sig sin musik, och klarar av tuffare tag samt vattenstänk. Högtalaren är således IPX7-certifierad.

Bluetooth och JBL Connect+
JBL Xtreme 2 använder sig av Bluetooth för musikuppspelning. Para ihop valfri smartphone, surfplatta, dator eller kompatibel mp3-spelare och du är igång med musiklyssnandet på nolltid. JBL Xtreme 2 kan parkopplas ihop med över HUNDRA (!) andra JBL Connect+ enheter.

Rejält batteri
Det interna högkapacitetsbatteriet har en medelspeltid på upp till 15 timmar och kan även ladda din mobil samtidigt som musiken spelas. Tillsammans i förpackningen ingår en nätadapter för laddning.

 
Modeller
Svart 2.490:-
Grön 2.490:-
Blå 2.490:-
Camoflage 2.490:-
Röd 2.490:-


Typ:
Trådlös

Batteri:
Ja (ca 15 timmar)

Bluetooth:
Ja (4.2)

USB:
USB för smartcharging

Mått:
136 x 288 x 132 mm

Vikt:
2.4 Kg

Inkom i sortimentet:
2018-06-27