Yamaha MusicCast 50 AWX051
- Trådlös högtalare med streamingfunktioner
- Spotify Connect, Tidal, Airplay, Bluetooth
- MusicCast – bygg ut till multirum med Yamahas produkter
- Stereokoppling (kräver 2 st)
- MusicCast Surround – använd som trådlös surroundhögtalare
- Finns i svart eller vitt
- Kan användas som högtalare till TV eller skivspelare


Yamaha MusicCast 50 är en elegant och trådlös högtalare med smarta funktioner. Använd den som en fristående högtalare i kök eller vardagsrum, para ihop två stycken i stereo, eller använd den som trådlös bakhögtalare tillsammans med kompatibel Yamaha soundbar eller hembioreceiver.

Dynamiskt ljud
Med MusicCast 50 får du ett överraskande dynamiskt ljud som överträffar förväntningarna med ett flertal olika funktioner. Med två stycken i stereouppsättning så har du en lösning som ger ett prisvärt musiksystem som fyller vardagsrummet med bra tryck i basen och klara toppar. Tack vare MusicCast-funktionen kan du spela upp från dina andra enheters anslutna källor eller de internetbaserade som Spotify Connect, Tidal, Deezer eller Internetradio och enkelt bygga ut med musik i flera rum samtidigt.

MusicCast Surround
Med hjälp av dubbla MusicCast 20 eller en MusicCast 50 kan du få ett trådlöst surroundljud utan att behöva tänka på kabeldragning. Anslut trådlöst till en kompatibel Yamaha soundbar/hembioreceiver och konfigurera de som trådlösa bakhögtalare i MusicCast-appen.

Flexibel
Yamaha MusicCast 50 har en snygg och praktisk design som gör den lätt att placera. Placera den i din TV-bänk och anslut med en optisk kabel så har du en stilren och välljudande TV-högtalare. MusicCast 50 har dessutom en analog stereoingång vilket innebär att man tex kan mata den med en skivspelare med inbyggt RIAA-steg för att spela upp vinylskivor.

 
Modeller
Vit 3.995:-
Svart 6.290:-


Typ:
Trådlösa

Mått:
400 x 123 x 200 mm

Vikt:
4.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2018-06-20