Q Acoustics 3050i
- Flaggskeppsmodell i senaste 3000i-serien
- Ny modern design med kromade dekorringar
- Förbättrad stagning i högtalarkabinetten
- Helmholtz Pressure Equalizer-teknologi
- Smidiga magnetgaller
- 22 mm High Frequency Driver diskant
- Dubbla 6.5" element med aramidfiber/papp-koner
- Uppgraderade delningsfilter
- Fyra fräscha färger


Q Acoustics 3050i är golvhögtalaren i den senaste uppgraderade 3000i-serien. En utmärkt högtalare för vardagsrummet eller som frontar i större hembiosystem. Ny modern design, uppgraderade element, samt förbättrad stagning av chassit hämtad från Q Acoustics Concept-serie.

Design att älska
Nya 3000i-serien tar allt som den tidigare 3000-serien gjorde bra fast nu ännu bättre. Kabinetten är nu något större med en ren frontbaffel som har en sömlös design tillsammans med resten av kabinettet. Runt elementen sitter kromade dekorringar och på baksidan har man nya högtalarterminaler där större delen av anslutningen sitter inuti chassit istället för att vara utanpåliggande och ta för mycket plats.

Improved
Q Acoustics har varit framgångsrika med sin högtalardesign och med senaste 3000i-serien fortsätter man succén genom sin P2P (Point to Point)-stagning. Tekniken är hämtad från deras finaste Concept-serie och ser till att ge kabinettet en mycket bättre stabilitet för att minimera resonanser. Resultatet blir att man får en mer fokuserad stereobild och en riktigt detaljerad ljudåtergivning.

HPE
I den största 3050i arbetar Q Acoustics med HPE (Helmholtz Pressure Equalizer)-teknologi som är perfekt för större golvhögtalare. Teknologin används för att förhindra stående vågor inuti kabinettet med hjälp av ett rör som är fyllt med dämpmaterial som absorberar energin och reducerar ytterligare resonanser.

3050i
Q Acoustics 3050i är den största högtalaren i serien och är bestyckad med dubbla 6.5" element samt en 22 mm (0.9”) High Frequency Driver-diskant med bred spridning. Högtalaren är perfekt för medelstora rum och kan spela med större pondus och ett bredare frekvensomfång. De nya elementen har en len och balanserad ljudbild med mjuka toppar och en distinkt bas som vi varmt kan rekommendera för de som söker ett par hifi-högtalare i denna prisklass.

Välj din färg
Q Acoustics har uppgraderat färgerna på nya 3000i-serien. Nu finns fyra alternativ istället där de högblanka alternativen är borta och ersatts av en mer matt finish när det gäller klassisk svart och vit. Frontgallrena till de vita högtalarna är dessutom ljusgråa istället för svarta, en mycket välkommen nyhet. Utöver svart och vit hittar vi engelsk valnöt och grafitgrå.

 
Modeller
Vit 10.990:-
Svart 10.990:-
Valnöt 10.990:-
Grafitgrå 10.990:-


Typ:
Golv

Diskant:
22 mm (0.9 tum) High Frequency Driver

Bas:
2 x 6.5 tum

Känslighet:
91 dB

Impedans:
6 Ohm

Frekvensomfång:
44 - 30.000 Hz

Mått:
200 x 1020 x 310 mm (inkl grill, terminaler och fötter)

Vikt:
17.8 Kg

Inkom i sortimentet:
2018-05-17