Panasonic DP-UB820

Pansonic DP-UB820 är en 4K Ultra HD Bluray-spelare med fullt stöd för HDR10, HDR10+ och Dolby Vision. Med andra ord har du ett multi HDR-stöd för att klara av senaste bildstandarden som idag finns på marknaden. Spela upp de senaste 4K Bluray-filmerna, eller varför inte streama direkt via 4K Netflix.

- 4K Ultra HD Blu-ray spelare
- Multi HDR-stöd; HDR10, HDR10+, Dolby Vision
- Stöd för 4K Netflix och andra streamingtjänster
- Wifi med trådlöst nätverk
- HCX processor
- Hi-Res Audio
- 7.1 lågnivå-utgångar

Multifunktionell
Pansonic DP-UB820 levererar en kristallklar bild med en otroligt realistisk och levande bild tack vare den höga upplösningen, och det dynamiska färgomfånget. Panasonic är först ut med att klara av flera olika HDR-format som finns på marknaden idag. Standard HDR10, det uppgraderade HDR10+, samt det licensierade premiumformatet Dolby Vision. Med andra ord är man helgarderad att spela upp de senaste filmerna och formaten.

Prisvärd bild
Panasonic DP-UB820 använder sig av Panasonics HCX-processor (Hollywood Cinema Experience), en särskild processor med vass bildbehandling för att återge färger och det dynamiska kontrastomfånget i toppklass. När du spelar vanlig 1080p Bluray ser den inbyggda 4K Direct Chroma-uppskalningen till att ge en skarp och detaljerad bild. Har man en äldre receiver utan 4K/HDR-stöd har spelaren dubbla HDMI-utgångar så man kan separera bilden till TVn, och ljudet till ens receiver.

Hi-Res Audio
Panasonic har inte glömt av ljudentusiasterna och UB820 är utrustad med stöd för Hi-Res Audio, dvs möjligheten att spela upp högupplösta ljudfiler som WAV, FLAC, ALAC och de riktigt tunga DSD-filerna.

Lågnivå
Panasonic DP-UB820 har en fin analogdel med 7.1 lågnivå-utgångar om man vill använda den interna DACen istället för receiverns. Vill man däremot utnyttja Dolby Atmos/DTS:X ljudspåren från filmerna behöver man koppla spelaren med HDMI för att ljudet ska kodas av som bitstream i en kompatibel receiver.

Erbjuder ni regionsmodifiering?
Nej, vi erbjuder INTE regionsmodifiering av Panasonics 4K Ultra HD-spelare då denna icke auktoriserade modifiering av spelarens mjukvara är grund för hävande av Panasonics och vårt garantiåtagande.

Mervärden på den större modellen DP-UB9000

- Referens 4K Ultra HD spelare
- Underbart påkostad byggkvalitet i chassi och kabinett
- Oerhört tyst i drift
- Påkostad D/A-omvandlare med XLR- och RCA utgångar
- THX-certfierad
- Strömförsörjningen separerad för den interna DACen och analoga utgångskretsarna

 
Modeller
Svart 4.990:-


Typ:
4K Ultra HD Blu-ray

Inbyggd dekoder:
Dolby Digital, DTS, DD Plus, Dolby True HD, DTS HD Master Audio, DTS:X

Bildutgångar:
2 x HDMI (1 audio only)

Digitala ljudutgångar:
HDMI, optisk

Analoga ljudutgångar:
7.1 lågnivå

Digitala ingångar:
USB, Ethernet

Spelar:
4K UHD Bluray, 3D Bluray (1080p), Bluray, DVD, CD, FLAC, MKV, ALAC, WAV, DSD, AIFF

Mått:
430 x 63 x 204

Vikt:
2 Kg

Inkom i sortimentet:
2018-04-23