Canton AR-500

Canton AR-500 ingår i Cantons Chrono SL-serie och är en multifunktionell högtalare som funkar för Dolby Atmos, front height-kanal eller som stereohögtalare med en subwoofer. Bra byggkvalitet med högblank svart eller vit finish och klangmatchad med resterande högtalare i senaste Chrono SL-serien.

- Flexibel högtalare med flera användningsområden
- Dolby Atmos-kompatibel som kan ställas direkt på frontarna
- Titanelement
- Aluminium-mangan diskant
- Enkel väggmontering med nyckelhålsfäste
- Svart eller vit högblank finish med svart tyg-galler

Lyft ljudet
Dolby Atmos växer på marknaden och så gör även utbudet av matchande högtalare. Nu kan du komplettera din Canton Chrono SL-anläggning med ett par matchande Atmos-kanaler som du ställer direkt på fronthögtalarna och sen ansluter till receiverns högtalarterminaler. Njut av ett rikt och detaljerat ljud som tar hjälp av taket för att lyfta ljudbilden och verkligen omsluta dig totalt med revolutionerande surroundljud.

Effekt eller stereo
Canton AR-500 kan även väggmonteras med hjälp av nyckelhålsfästet på högtalarens baksida. Antingen högre upp på väggen som s.k height-högtalare, eller lite längre ner om man vill ha de i en stereo. Högtalaren följer samma klang som Cantons Vento-serie, med titanbelagda element + aluminium-mangandiskant, och görs i både svart eller vit högblank.

 
Modeller
Svart 7.990:-
Vit 7.990:-


Typ:
Dolby Atmos

Diskant:
1 tum aluminium-mangan

Bas:
6 tum titanium

Känslighet:
86 dB

Impedans:
4-8 Ohm

Frekvensomfång:
50 - 30.000 Hz

Mått:
170 x 260 x 145 mm

Vikt:
3.6 Kg

Inkom i sortimentet:
2018-03-26