Monitor Audio W280-IDC
- 3-vägshögtalare för infällnad i vägg
- C-CAM Gold kupoldiskant
- C-CAM Gold RST mellanregister
- 8 tums C-CAM konbas
- Nivåjustering för diskant +/- 3 dB
- Riktbar IDC-modul
- Tri-grip doglegs för säker montering
- Diskret grill med magnetisk ram, går att måla


W280-IDC är en större högtalare i Core-serien och är avsedd för infällnad i vägg. Med en svängbar IDC-modul som kombinerar både diskant och mellanregister, nivåjustering och 8 tums C-CAMbas är det ett perfekt val som musik - eller filmhögtalare i ett mellanstort rum.

W280-IDC
Som en av de större högtalarna utav W-modellerna så platsar denna bättre i mellanstora rum. Jämfört med W280 är denna modellen byggd runt en 3-vägskonstruktion med en riktbar IDC-modul som kombinerar diskant och mellanregistret, då får man funktionen att rikta ljudet till önskad plats i din anläggning. Diskanten erbjuder ett större frekvensomfång än de mindre modellerna och kommer upp till 30 kHz, den kan dessutom justeras med +/- 3dB efter rummets behov. Ett 8 tums C-CAM baselement som står för både bas och mellanregister som skapar en kraftfull och livlig känsla.

Inbyggnadsmått
Monteringsdjup: 93 mm
Håltagningsmått: 387 x 234 mm

Boundary Compensation Switch
En Boundary Compensation Switch justerar högtalarens ljud baserat på sin position i rummet. Det är därför väldigt användbart med inbyggnads högtalare då det ofta kan vara positionerade nära hörn eller sidoväggar.

 
Modeller
Vit 4.190:-


Typ:
Vägg

Diskant:
1 st 1 tum C-CAM Gold kupoldiskant

Mellanregister:
1 st 4 tum C-CAM IDC

Bas:
1 st 8 tum C-CAM konbas

Känslighet:
90 dB

Impedans:
6 ohm

Frekvensomfång:
45 - 30.000 Hz

Mått:
441 x 288 x 97.5 mm

Vikt:
3.6 Kg

Inkom i sortimentet:
2018-04-11