Monitor Audio C380-IDC
- 3-vägs infällnadshögtalare för tak
- C-CAM Gold kupoldiskant
- 8 tums C-CAM baselement med RST-kon
- C-CAM RST mellanregister
- Vridbar IDC-diskant och mellanregister
- Nivåjustering för diskant och mellanregister +/- 3dB
- Gränskompensations-brytare
- Tri-grip doglegs för säker montering
- Diskret grill med magnetisk ram, går att måla


Monitor Audio C380-IDC är Core-seriens största modell som är en högtalare du bygger in i taket med 3-vägskonstruktion och 8 tum baselement med RST-kon. Svängbar IDC-modul som kombinerar både diskant och mellanregister. En justerbar högtalare med klart ljud och precision som ger dig bästa möjliga ljud utifrån de akustiska förutsättningar i ditt hem.

C380-IDC
Den största modellen i Core-serien. Jämfört med dom andra modellerna så har Monitor Audio inkluderat ett 8 tum C-CAM baselement med RST-kon, som erbjuder dig lägre distortion och ökad rapphet. IDC-konstruktionen i högtalaren kombinerar diskant och mellanregister i samma modul för maximal prestanda. Tillsammans med nivåjustering och gränskompensations-brytaren ger det dig största tänkbarheten till bra ljud oberoende på placering utav högtalaren i ditt rum.

Gränskompensations-brytare
En gränskompensations-brytare justerar högtalarens ljud baserat på sin position i rummet. Det är därför väldigt användbart med inbyggnads högtalare då det ofta kan vara positionerade nära hörn eller sidoväggar.

Installation
Vi på Hembiobutiken har stor erfarenhet och ett brett utbud av högtalare för infällnad i tak, också kallade in-ceiling högtalare. Skulle du behöva hjälp med hur du skall bygga in dem i taket så kan du kontakta oss för rådgivning med dina nya takhögtalare.

Inbyggnadsmått
Monteringsdjup: 156 mm
Håltagningsmått: Ø247 mm


 
Modeller
Vit 4.690:-


Typ:
Tak

Diskant:
1 st 1 tum C-CAM Gold kupoldiskant

Mellanregister:
1 st 4 tum C-CAM IDC-kon

Bas:
1 st 8 tum C-CAM RST-kon

Känslighet:
90 dB

Impedans:
6 ohm

Frekvensomfång:
45 - 30.000 Hz

Mått:
Ø285 x 156 mm

Vikt:
3.6 Kg

Inkom i sortimentet:
2018-04-11