Quad Artera Solus
- Allt-i-ett anläggning med modern touch
- 2 x 75W i 8 Ohm
- ES9018 384 kHZ/32 Bit DAC
- Digitala ingångar (optisk, coax, USB-B)
- Integrerad CD-transport
- Bluetooth aptX med hög ljudkvalitet
- Balanserad/obalanserad Pre Out


Quad Artera Solus är en lyxig allt-i-ett anläggning med förstärkare, CD-spelare, DAC och försteg i ett. Allt i ett stilrent och kompakt chassi med gott om anslutningar och möjligheten till trådlös musik via Bluetooth aptX!

Stereo för den moderne lyssnaren
Solus breddar Artera-serien med en snygg och praktiskt hifilösning för de som vill ha det mesta i ett och samma kabinett. Med inbyggd förstärkardel, DAC, CD-transport och försteg hanterar man de flesta behoven för den moderne audiofilen. Anslut nätverksspelare eller dator via optisk, coax eller USB-B porten och njut av högupplöst musik med kristallklar D/A-omvandling tack vare den interna 384 kHz/32 Bits DACen från ESS Sabre. Den rena fronten har en CD-slot och display där Quad tryckt in fyra olika filter för att skräddarsy ljudbilden från sina CD-skivor eller externa digitala källor.

Bluetooth
Quad kan nu äntligen erbjuda Bluetooth och Solus är först ut att anamma tekniken. Para ihop en smartphone, surfplatta eller dator och börja spela upp din musik trådlöst utan att behöva tänka på nätverk eller kabeltrassel. Artera Solus utnyttjar aptX-codecen som ger en högre upplösning i ljudet från kompatibla källor.

 
Modeller
Silver 15.990:-
Svart 15.990:-


Typ:
Stereoförstärkare

Effekt:
2 x 75W (8 Ohm)

D/A-Omvandlare:
ESS ES9018 32 Bit DAC

Digitala ingångar:
2 x optisk, 2 x coax, USB-B

Analoga ingångar:
2 x stereo RCA

Digitala utgångar:
1 x optisk, 1 x coax

Analoga utgångar:
Pre Out, Pre Out XLR, Trigger Out, hörlursutgång (6.3 mm)

Högtalaranslutningar:
Skruv (tar bananer)

Mått:
320 x 105 x 320 mm

Vikt:
11.8 Kg

Inkom i sortimentet:
2018-02-27