Monitor Audio Silver 300 5.0-paket

Monitor Audio Silver 5.0 är ett paket bestående av frontarna Silver 300, centern C150 och de dipolära/bipolära surroundhögtalarna Silver FX. Ta hifi-och hembioupplevelsen till nästa nivå med omfattande teknologi hämtad från flaggskeppsserien Platinum, och en nydesignad Gold dome-diskant för de riktigt detaljerade topparna.

- 5.0-paket i senaste Silver-serien (6G)
- Silver C150 centerhögtalare
- Silver FX surround med dipolär/bipolär-switch
- Komponenter och teknologier hämtade från Platinum-serien
- Ny Gold dome C-CAM-diskant
- Trevägs fronthögtalare med dubbla 6" basar
- Sex olika färger att välja mellan

Finputsat silver
Senaste upplagan av Silver-serien tar Monitor Audio till nästa nivå. Seriens ljudkaraktär med detaljer och närvaro finns kvar, men tack vare de nya influenserna från Platinum-serien får man en större soundstage, mer påtaglig dynamik och överlag en "mjukare" ljudbild. Den nya Gold dome C-CAM-diskanten har fått ett nytt magnetsystem som är fullt optimerat för att minimera distorsion, och ge ett renare ljud och mer precisa toppar i frekvensomfånget.

Den nya designen har sett till så bottenplattan är borta, istället ser vi ställbara fötter där det medföljer spikes. På de större 3-vägshögtalarna sitter mellanregister och diskant ihop på samma platta, en teknologi återigen hämtad från Platinum-serien!

Välj din färg
Många av färgerna i nya serien känner vi igen sen innan - svart ek, ljus ek, valnöt och rosenut. Nytt för generation 6 är den vita färgen som kallas för "Satin white"; en sidenmatt finish som gör sig riktigt bra i de flesta interiörer. Föredrar man svart högblank finns denna finish kvar mot en något högre kostnad.


Följande produkter ingår i paketet:
1 par Monitor Audio Silver FX 6G
1 st Monitor Audio Silver C150
1 par Monitor Audio Silver 300


 
Modeller
Satin White 27.990:-
Svart Ek 27.990:-
Ljus Ek 27.990:-
Valnöt 27.990:-
Rosenut 27.990:-
Svart Högblank 29.990:-


Typ:
5.0-paket

Mått:
Se respektive produkt

Vikt:
33.4 Kg

Inkom i sortimentet:
2017-12-22