Focal hörlurar Clear

Focal Clear är en helt ny mellanmodell av Focals premiumlurar. Clear befinner sig prismässigt under referensmodellen Utopia men bygger på samma filosofi, med enklare materialval. Focal Clear är handbyggd i Frankrike.

- Öppen High-End hörlur
- M-format 40mm aluminium/magnesium-element
- Handbyggs i Frankrike
- Bekväm och ergonomisk
- 3m kabel (XLR 4-pin och 6.3mm)
- 1.2m kabel (3.5mm)
- Snygg och smidig förvaringsväska

Steget ovanför Focal Elear
Focal Clear har lägre impedans och högre frekvensomfång än det mindre syskonet i serien, Elear. Detta gör den optimal ihop med en finare dignitet av portabla hörlurs-DACar och spelare. Clear levererar dessutom mer av det övre registret än Elear. Nytt också för Clear är att öronkuddarna av ”memory foam” är klädda i ett perforerat mikrofibertyg, för en ännu mer öppen ljudbild. Även inre delen av den bekväma läderbygeln är klädd i perforerad mikrofiber. Byglarna är tillverkade i aluminium och justeras enkelt mot din huvudform.

High-End hörlur med teknik från Utopia
Focal Clear är en öppen hörlur precis som referensmodellen Utopia, där ett M-format 40mm element agerar som fullregister. Elementet bygger på en kombination av aluminium samt magnesium istället för Beryllium som referensen använder sig av. Clear ärver mycket från Utopia och påminner således om en högtalarkonstruktion istället för en traditionell hörlurskonstruktion. Clear är hörluren för dig som söker efter en säregen och unik ljudupplevelse där musiken får ett helt nytt engagemang och liv. Vi rekommenderar en separat hörlursförstärkare för bästa ljudkvalitet!

 
Modeller
Grå 17.990:-


Typ:
Öppen

Frekvensomfång:
5-28.000 Hz

Impedans:
55 Ohm

Känslighet:
104 dB

Kontakt:
3.5 mm, 6.3 mm, 4-pin XLR

Mikrofon:
Nej

Kabellängd:
3 meter, 1.2 meter

Tillbehör:
Väska, kablar

Vikt:
0.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2017-11-03