Focal Sib Evo Atmos 2.0

Focal Sib Evo 2.0 Atmos är ett par högtalare i ett kompakt och stilrent format med integrerade kanaler för Dolby Atmos. Högtalarna är utrustade med ett extra uppåtriktat 4" element som skjuter ljudet upp i taket som sen studsar vid din lyssningsposition och ger en större höjdkänsla i filmen.

- Senaste generationen Focal Sib
- Kompakta satelliter
- 4 tums element extra i fronthögtalarna
- Ny design och omarbetat ljud
- Golvstativ finns som tillbehör (ingår ej)

Den franska evolutionen
Focals Sib-serie har varit en trotjänare på marknaden sen 2002 när man presenterade ett kompakt satellit/sub-paket med riktigt imponerande ljud till ett bra pris. 15 år senare lanseras Sib Evo med en ny modern och futuristisk design och slagkraftigt ljud. 5.1-paketet har redan hyllats av branshorganisationen EISA som utsåg paketet till årets hembiosystem/paket med citatet "a new dimension of performance".

Högtalarna är en 2-vägs basreflex med bakåtriktad port, 19 mm soft dome-diskant och 5" polyflex baselement. Kabinetten har en ny häftig design med runt formspråk, och en betydligt mer anonym fot. Den nya designen tillåter justering av lutning och vinkel jämfört med tidigare modeller.

Nästa nivå med Atmos
Högtalarna är utrustade med ett extra 4" element (+ separata högtalarterminaler) som pekar uppåt och skjuter ljudet upp i taket som sen studsar vid din lyssningsposition. På det sättet kan du njuta av Dolby Atmos som skapar en större höjdkänsla i ljudet på ett riktigt imponerande och omslutande sätt.


 
Modeller
Svart 5.490:-


Typ:
Dolby Atmos

Diskant:
19 mm soft dome

Mellanregister:
Atmos: 4 tums fullregister

Bas:
5 tums Polyflex

Känslighet:
90 dB

Impedans:
6 Ohm

Frekvensomfång:
65 - 25.000 Hz

Mått:
195 x 295 x 190 mm

Vikt:
3.25 Kg

Inkom i sortimentet:
2017-09-22