Yamaha NP-S303

Yamaha NP-S303 är en kompetent nätverksspelare som används för att kunna strömma musik till din högtalaranläggning. Alla dagens moderna nätverksfunktioner såsom Spotify Connect, TIDAL och DLNA gör det möjligt att smidigt spela upp både strömmad och lagrad musik via MusicCast, ett komplett och användarvänligt gränssnitt.

- Nätverkspelare av hög kvalitet
- Inbyggd WiFi för trådlös strömning
- MusicCast, användarvänligt gränssnitt
- Spotify Connect / TIDAL / DLNA / AirPlay
- Bluetooth
- Stöd för FLAC 192 kHz/24-bit & DSD 5.6 MHz
- Isolerade digitala och analoga kretsar
- Elegant slimmat aluminiumchassi

Modern nätverkspelare
Yamaha NP-S303 är modern nätverksspelare som kopplas till din befintliga förstärkare eller aktiva högtalare. På så sätt kan du njuta av flera uppspelningsmöjligheter via WiFi eller Bluetooth. Efter att ha laddat ner MusicCast gratis-appen till din mobil eller surfplatta kopplar du upp NP-S303 till ditt befintliga hemnätverk med ett enkelt knapptryck på spelaren. Därefter är det bara att strömma.

Streaming
Använd dig av betaltjänster som Spotify Connect och TIDAL, eller spela upp högupplösta musikfiler från din nätverksanslutna NAS-server med stöd för allt från MP3 till tunga FLAC och DSD-filer. Du kan även koppla upp dig via Bluetooth för att strömma ljud från din mobil eller surfplatta.

Design
Yamaha NP-S303 har kvalitativa komponenter och ett elegant chassi i aluminium, med digitala kretsar som helt separerats från dem analoga, vilket ger en ren och ofärgad signalväg. Utöver stereo RCA hittar vi både optisk och coaxiala utgångar på baksidan, samt en USB-port på framsidan för att spela upp lagrad media från en USB-sticka.

Yamaha MusicCast
MusicCast är namnet på Yamahas revolutionerande streamingfunktion för att kunna njuta av sin musik i hela hemmet. Tack vare MusicCast-kompatibla produkter (receivers, förstärkare, soundbars, portabla högtalare m.m) kan du styra flera olika källor och zoner samtidigt direkt från din smartphone eller surfplatta via en kostnadsfri app. Utöver de mer vanliga streamingmöjligheterna som Spotify, Tidal, Airplay eller DLNA kan MusicCast även användas med TV-apparater eller tex en gammal hederlig vinylspelare för att skicka ljudet vidare till andra rum med MusicCast-kompatibla produkter. För att läsa mer om hur det funkar och vilka produkter som funkar klicka här.


 
Modeller
Svart 3.590:-
Silver 3.590:-


Typ:
Nätverksspelare

D/A-Omvandlare:
FLAC 192 / 24-bit, DSD 2.8 / 5.6 MHz

Digitala ljudutgångar:
Coaxial, optisk

Analoga ljudutgångar:
Stereo RCA

Digitala ingångar:
USB-port

Spelar:
MP3, WMA, MPEG4 AAC, WAV, FLAC, AIFF, ALAC, DSD

Mått:
435 x 87 x 289 mm

Vikt:
2.7 Kg

Inkom i sortimentet:
2017-08-30