JBL Boombox

JBL BoomBox är en massiv portabel högtalare med Bluetooth för trådlös streaming av musik. Som en modern variant av de gamla bärbara 80-talshögtalarna levererar JBL Boombox en slagkraftig glädje vare sig det är sol eller regn, tack vare en IPX7-certifiering. Med över 20 timmars batteri ser JBL BoomBox till att musiken spelas länge också.

- Kraftig portabel högtalare
- Vinnare av EISA-award bästa mobila högtalare 2017 – 2018
- Bluetooth
- JBL Connect+
- Vattentät med IPX7-certifiering
- Laddar mobilen med dubbla USB-portar
- Funktionell design med handtag
- Upp till 24 timmars batteri

JBL Bergsprängare
JBL Boombox har precis släppts och har redan vunnit priser för sin väl uttänkta design. Med fyra stycken diskant och dubbla basreflexer levererar Boombox ett stort ljud med både dynamik och djup. Vill du utöka bredden kan du koppla samman Boombox med upp till 100 kompatibla JBL Connect+ högtalare samtidigt. Snacka om bergsprängare!

Design
JBL Boombox lämpar sig väl både för garaget och för utflykten, då chassit certifierat IPX7, vilket innebär att högtalaren är vattentät upp till 1 meter i 30 minuter. En funktionell design med handtag gör Boombox lätt att ta med sig, och stora tydliga gummiknappar gör det till en smidig affär att byta låt och höja volymen. Högtalaren är integrerad med ett 20.000 mAH-batteri som håller i upp till 24 timmar, och med dubbla USB-portar kan du dessutom ladda din smartphone samtidigt som du spelar musik.

Bluetooth
Bluetooth tillåter trådlös uppspelning av musik. Teknologin har en snabb och stabil uppkoppling på korta avstånd, till den grad att teknologin används inom t.ex. portabla högtalare och på senare år trådlösa hörlurar samt förstärkare.


 
Modeller
Svart 4.990:-
Camouflage 4.990:-


Typ:
Trådlös

Batteri:
Ja (Upp till 24 timmar)

Bluetooth:
Ja

USB:
Ja, 2 st (laddar telefon)

Ljudingångar:
1 st 3.5 mm

Vikt:
5 Kg

Inkom i sortimentet:
2017-08-29