Emotiva XPS-1

Emotiva XPS-1 gör vinylsamlingen rättvisa med sin analoga ljudkvalitet och varma ljudbild med komplett teknisk prestanda. Byggd i ett robust metallchassi som minimerar störningar, och fullt stöd för både MM-och MC-pickuper, är man garanterad att vinylsvarven når sin fulla potential!

- Högkvalitativt RIAA-steg
- Kompatibel med både MM-och MC-pickuper
- Exceptionell byggkvalitet
- Ställbar impedans
- Lätt att placera

Emotiva
Hembiobutiken är sedan 2017 samarbetspartner med amerikanska Emotiva. Som enda återförsäljare i Sverige har vi blivit utvalda att få sälja deras produkter i vårt avlånga land. Något vi är väldigt stolta över då vi älskar de produkter Emotiva skapat. Emotiva är ett av de starkaste varumärkena i branschen när det kommer till slutsteg, förstärkare och allt runtomkring och de har nått till denna nivå tack vare att bolaget jobbar med en stenhård pris/prestanda-filosofi.

Grundaren "Big Dan" Laufman, (en ikon i branschen) arbetade med att ta fram produkter till olika high end ljud-tillverkare och såg tidigt att priserna på deras utrustning hamnade på en väldigt hög nivå jämfört med produktionskostnad. Med ambitionen att göra high-end kvalitetsnivån tillgänglig för fler så tog han beslutet att samla ett kompetent team och grunda varumärket Emotiva. Resten är historia med en extremt hög nivå av kundnöjdhet tack vare den höga prestandan man får för priset man betalar för produkten.

XPS-1
Emotiva XPS-1 är ett kompakt RIAA-steg inuti ett tåligt metallkabinett. Ett högpresterande phonosteg som kopplas mellan din förstärkare/försteg och skivspelare för att få bättre förstärkning och signalhantering. Ett riktigt bra RIAA-steg kan göra underverk för vinylsamlingen, och Emotiva har anammat detta till fullo tack vare högkvalitativa komponenter genom hela signalkedjan som ger mindre brus och låga distorsionsvärden.

XPS-1 är anpassad att hantera olika pickuper, oavsett om man har en Moving Magnet (MM) eller Moving Coil (MC). På steget finns justerbar impedans för MC-pickuper så man kan uppnå absolut bäst ljudkvalitet efter den utrustningen man har hemma.

 
Modeller
Svart 2.390:-


Typ:
RIAA

Ingångar:
Stereo RCA

Utgångar:
Stereo RCA

Mått:
63 x 178 x 45 mm

Vikt:
0.22 Kg

Inkom i sortimentet:
2017-08-04