Emotiva BasX TA-100

Emotiva BasX TA-100 är en slimmad förstärkare som ger dig högkvalitativa komponenter med drivstarka klass AB-steg signerat Emotiva. Förstärkaren ger kraft och kontroll till ett par högtalare, och är förberedd för digitala källor och möjligheten till högupplöst ljud från en dator, tack vare den interna DACen och USB-B ingången.

- Stereoförstärkare med 2 x 50 watt (8 Ohm)
- Klass A/B
- Stålchassi med frontpanel i borstad aluminium
- Oslagbar prestanda för sin prisklass
- Digitala ingångar plus USB-B port för PC/Mac
- Phono-ingång för skivspelare
- Bluetooth via extra tillbehör (säljs separat)

Emotiva
Hembiobutiken är sedan 2017 samarbetspartner med amerikanska Emotiva. Som enda återförsäljare i Sverige har vi blivit utvalda att få sälja deras produkter i vårt avlånga land. Något vi är väldigt stolta över då vi älskar de produkter Emotiva skapat. Emotiva är ett av de starkaste varumärkena i branschen när det kommer till slutsteg, förstärkare och allt runtomkring och de har nått till denna nivå tack vare att bolaget jobbar med en stenhård pris/prestanda-filosofi.

Grundaren "Big Dan" Laufman, (en ikon i branschen) arbetade med att ta fram produkter till olika high end ljud-tillverkare och såg tidigt att priserna på deras utrustning hamnade på en väldigt hög nivå jämfört med produktionskostnad. Med ambitionen att göra high-end kvalitetsnivån tillgänglig för fler så tog han beslutet att samla ett kompetent team och grunda varumärket Emotiva. Resten är historia med en extremt hög nivå av kundnöjdhet tack vare den höga prestandan man får för priset man betalar för produkten.

BasX
I BasX-serien kan man förvänta sig exceptionell ljudkvalitet som andas hi-end utan att behöva tänka på att behöva vinna på Triss eller få 13 rätt på Stryktipset för att ha råd med det. Produkterna i BasX-serien är garanterade att leva upp till förväntningarna, och är designade från grunden av Big Dan och Emotiva-teamet. Integrerade med den senaste teknologin och en fantastisk byggkvalitet är det här produkter som kommer lyfta din lyssnarupplevelse.

TA-100
Emotiva BasX TA-100 ger dig en komplett enhet med flera av Emotivas kvalitetskomponenter i ett och samma chassi. Högpresterande förstegsdel, kraftig effektdel med klass A/B-steg, FM-tuner med förvalstationer, och en inbyggd D/A-omvandlare för att kunna ansluta dagens moderna källor som TV, dator eller spelkonsol. Den optiska/coaxiala ingången hanterar upp till 192 kHz/24 bit, medan USB-B porten klarar 96 kHz/24 Bit vilket banar väg för högupplöst och okomprimerad musik från en PC/Mac.

Möjligheterna slutar inte här utan TA-100 är förberedd för det charmiga vinylljudet via Phono-ingången, samt ett par utgångar för att kunna koppla på en eller två aktiva subwoofers vid behov.

 
Modeller
Svart 5.990:-


Typ:
Stereoförstärkare

Effekt:
2 x 50 watt (8 Ohm)

D/A-Omvandlare:
192 kHz/24 Bit (opt/coax), 96 kHz/24 bit (USB-B)

Digitala ingångar:
Optisk, coaxial, USB-B

Analoga ingångar:
2 x stereo RCA, Phono in

Analoga utgångar:
Line out, 2 x subwoofer, hörlursutgång

Högtalaranslutningar:
Skruv (tar bananer)

Mått:
435 x 90 x 317 mm (exkl terminaler)

Vikt:
6.8 Kg

Inkom i sortimentet:
2017-07-13