Primare CD35
- High-end CD-spelare
- CD-läsare från TEAC
- ESS Sabre DAC
- Streama Tidal & Spotify Connect
- Inbyggd Chromecast & AirPlay
- XLR och RCA analoga utgångar
- Optisk och coaxial-utgång
- Grym byggkvalitet
- Stilren design


Primare CD35 är en högklassig CD-spelare, som bygger vidare på klassiska CD32. Med en integrerad ESS Sabre DAC, högklassig CD-läsare från TEAC samt ett high-end försteg är Primare CD35 snyggt paketerat i ett robust chassi. Med Prisma-modulen är det även möjligt att ta del av flera olika streamingtjänster som Tidal och Spotify Connect.

CD35
robusta chassit huserar en kvalitativ CD-läsare från TEAC, för tystgående drift och stabilitet. Ett ESS Sabre chipset omvandlar signalen, som stödjer musikfiler upp till PCM 384 kHz och DSD128, för bästa möjliga upplösning. På baksidan hittar vi analoga XLR och RCA-utgångar, skärmade från varandra för en så ren signalväg som möjligt. Utöver detta finns en digital optisk och en coaxial-utgång, samt kontrollmöjligheter med RS232, IR-in/utgång och 3.5mm trigger-in/utgång.

CD35 Prisma
Prisma-systemet erbjuder flera strömningsmöjligheter, och går att koppla upp sig via WiFi för att kunna användas. Streama via apptjänster som Tidal och Spotify eller spela upp lokalt lagrade filer i ditt nätverk. Du kan även styra andra Airplay och Chromecast-enheter via Prisma-appen (endast Ipad) och då få ett komplett system för alla dina rum. Du har även möjlighet att strömma Bluetooth, eller spela upp lagrad musik via USB-A.

 
Modeller
Svart 38.490:-
Titan 38.490:-
Svart Prisma 44.890:-
Titan Prisma 44.890:-


Typ:
CD-Spelare

D/A-Omvandlare:
ESS Sabre 192 kHz/24 bit

Digitala ljudutgångar:
Coaxial, optisk digital

Analoga ljudutgångar:
Stereo RCA, XLR

Spelar:
WAV, LPCM, FLAC, AIFF, ALAC, MP3, MP4 (AAC), WMA, OGG, DSD

Mått:
430 x 105 x 385 mm

Vikt:
10.8 Kg

Inkom i sortimentet:
2017-06-19