Ultrasone Signature PRO

Specialkampanj med 16 procent rabatt, så länge lagret räcker. Reservation för slutförsäljning.

Ultrasone Signature Pro är ett par välljudande studiohörlurar som är handbyggda i Tyskland.

- S-logic Plus
- High-end
- Stor och fyllig ljudbild
- Perfekt för rock, jazz och pop/hiphop
- 40 mm mylar/titan membran
- ULE technology-MU metall skärmning
- 3m avtagbar kabel med 3.5mm NEUTRIK stereo jack
- 1.5 m kabel ingår som alternativ
- 32 Ohm
- 8 - 42.000 Hz
- SPL 98 dB
- 300 gram

Tysk kvalitetslur
Handbyggda i Tyskland, är Signature Pro något av det bästa Ultrasone skapat, med studioljud i fokus har de skapat en riktigt dynamisk hörlur som ger fantastisk bas och ett varmt och engagerande ljud. Lurarna passar både i bussen och i hemstudion, två olika kablar följer med så att du har rätt längd för ändamålet. Matcha dem med någon av våra portabla hörlursförstärkare och du har välljud även på resande fot.

S-logic Plus
Ljudkvaliteten är verkligen i fokus på dessa lurar och de väldesignade membranen på 40 mm levererar verkligen. Elementen är titanbelagda för att få upp styvheten och som ger dem förmågan att vara odeformerade vid snabba rörelser. Vilket ger en högre ljudkvalitet. Signature Pro har dessutom Ultrasones S-Logic Plus, vilket anger hur elementen är monterade i kåporna och hur akustiken på insidan av kåporna är optimerad för att utnyttja hela membranytan och den lilla akustiska miljön därinne. Membranen är vinklade så att de sprider ljudvågorna via ytterörat, och använder alltså örat som en del av den akustiska kammaren för att skapa en naturtrogen upplevelse med mer djup i ljudbilden än vanliga hörlurar klarar av. Tanken är att ljudbilden ska påminna om att lyssna på högtalare i ett stort rum.

Over-ear
Större hörlurar som omsluter öronen helt kallas för over-ear. Hörlurarna är oftast lite större men kan samtidigt ge en större komfort för öronen och leverera mer rymd och bas beroende på om hörlurarna är öppna, slutna eller halv-öppna.

Sluten
Slutna hörlurar kännetecknas av att de varken släpper in eller ut ljud och är även vanlig inom musikstudios och övrig inspelning. Man får oftast en tajtare basåtergivning, men kan låta mindre öppet i det övriga registret jämfört med öppna och halvöppna lurar.

Fällbara kåpor
Hörlurarnas kåpor kan fällas eller vikas ihop för att lättare kunna transporteras när man inte använder de.


 
Modeller
Svart 6.697:-


Typ:
Sluten

Frekvensomfång:
8-42.000 Hz

Impedans:
32 Ohm

Känslighet:
98 dB

Kontakt:
3.5 mm

Mikrofon:
Nej

Kabellängd:
3 meter och 1.5 meter

Tillbehör:
Väska

Vikt:
0.3 Kg

Inkom i sortimentet:
2017-05-29