Yamaha WXAD-10

Yamaha WXAD-10 är en efterlängtad produkt, och är en smidig trådlös mottagare för att bygga ut med Yamahas MusicCast-system. Anslut den till en äldre stereo, förstärkare eller ett par aktiva högtalare och ta del av ett lättanvänt och pedagogiskt multirum-system; MusicCast!

- Kompakt mottagare för Yamaha MusicCast
- Ljud i alla rum
- Enkel och stilren design
- Ansluts med stereo RCA eller 3.5 mm aux out
- Gruppera, länka och spela musik med MusicCast styr-app
- Stöd för Spotify Connect, Airplay, Tidal och Internetradio

Från dum till smart
Har du väl tagit dig in i MusicCasts eko-system är det svårt att sluta. Med WXAD-10 kan du göra om din äldre anläggning till en del i ditt MusicCast-system, och få ljud i alla rum på ett smidigt sätt. Anslut WXAD-10 med en stereo RCA-eller aux-kabel till din enhet, öppna MusicCast-appen, och lägg till din enhet som ett rum eller zon på några sekunder.

Yamaha WXAD-10 har en ren och enkel design och tar lite plats med sin kompakta storlek på 130 x 45 x 106 mm.

Yamaha MusicCast
MusicCast är namnet på Yamahas revolutionerande streamingfunktion för att kunna njuta av sin musik i hela hemmet. Tack vare MusicCast-kompatibla produkter (receivers, förstärkare, soundbars, portabla högtalare m.m) kan du styra flera olika källor och zoner samtidigt direkt från din smartphone eller surfplatta via en kostnadsfri app. Utöver de mer vanliga streamingmöjligheterna som Spotify, Tidal, Airplay eller DLNA kan MusicCast även användas med TV-apparater eller tex en gammal hederlig vinylspelare för att skicka ljudet vidare till andra rum med MusicCast-kompatibla produkter. För att läsa mer om hur det funkar och vilka produkter som funkar klicka här.


 
Modeller
Grafit 1.490:-


Typ:
Musikstreamer

Beskrivning:
Trådlös mottagare för Yamaha MusicCast

Mått:
130 x 45 x 106 mm

Vikt:
0.22 Kg

Inkom i sortimentet:
2017-05-10