Monitor Audio CP-CT380IDC
- 3-vägs takhögtalare
- Vridbar IDC-diskant och mellanregister
- C-CAM Gold kupoldiskant
- 4 tums C-CAM mellanregister
- 8 tums C-CAM baselement med RST-kon
- Nivåjustering för diskant och mellanregister
- Lufttät sluten högtalarlåda
- Tri-grip dogelegs för säker montering
- Diskret grill med magnetisk ram, går att måla


Monitor Audio CP-CT380IDC är en takhögtalare för inbyggnad i tak, vars unika 3-vägskonstruktion kombinerar diskant, mellanregister och bas för högsta nivå av prestanda. Takhögtalaren erbjuder justerbara nivåer, vridbara element och ett inbyggt högtalarkabinett vilket gör infällnad i tak till en smidig affär. Monitor Audios takhögtalare fungerar utmärkt som Atmoshögtalare, surround eller dedikerade musikhögtalare.

Controlled Performance
CP står för Controlled Performance, och är namnet på Monitor Audios högtalare för infällnad i vägg och tak, och erbjuder helt slutna högtalarlådor, vilket förhindrar ljudläckage ut i väggarna samt håller borta damm från kritiska delar i högtalaren. Med en vridbar IDC-konstruktion (Inverted Dual Ceoncentric) kombineras diskant och mellanregister i samma bygel för maximal prestanda i tak.

CP-CT380IDC
I den vridbara modulen ingår en 1 tums C-CAM Gold kupoldiskant samt ett 4 tums C-CAM mellanregister, för ett tydligt och klart ljud. Med nivåjusteringen kan du ställa in både diskant och mellanregistret med +/- 3dB, beroende på förutsättningarna i ditt rum. Ett 8 tums C-CAM baselement, samma som finns i Silver-serien, har en RST-kon vilket ger ett trovärdigt tryck och stabilt basregister.

Installation
Vi på Hembiobutiken har stor erfarenhet och ett brett utbud av högtalare för inbyggnad i tak, också kallade in-ceiling högtalare. Skulle du behöva hjälp med hur du skall bygga in dem i taket så kan du kontakta oss för rådgivning med dina nya takhögtalare. Du kan även läsa mer om takhögtalare i våran hembioskola.

Inbyggnadsmått
Monteringsdjup: 181 mm
Hålmått: Ø 274 mm

 
Modeller
Vit 3.990:-


Typ:
Tak

Diskant:
1 st 1 tum C-CAM Gold kupoldiskant

Mellanregister:
1 st 4 tum C-CAM IDC

Bas:
1 st 8 tum RST-kon

Känslighet:
89 dB

Impedans:
6 ohm

Frekvensomfång:
50 - 30.000 Hz

Mått:
Ø309 x 187 mm

Vikt:
4.3 Kg

Inkom i sortimentet:
2017-05-12