SVS Prime Elevation
- SVS Prime - inspirerad av toppserien Ultra
- Säljs som par
- Multifunktionell för olika placeringar
- Funkar även som Atmos-högtalare
- Fäste för vägg / tak medföljer
- Klangmatchad med resten av Prime-seien
- Finns i svart ask eller högblank svart / vit


SVS Prime Elevation är en av världens mest flexibla surroundhögtalare för hembiobruk. Klangmatchad med resten av Prime-serien, kan den placeras på olika sätt för att passa in i på de mest svårplacerade områdena i rummet. Elevation kan agera som front, center, surround, eller för objektbaserat ljud som Dolby Atmos och DTS:X vilket gör att den uppfyller många behov när man letar högtalare för hembio-riggen!
[underrubrik]SVS Prime[/underrubrik]SVS Prime-serie är steget ner från flaggskeppet Ultra fast med en del teknologier och design för att komma ett steg närmare storebror. Diskanten i aluminium och de högkvalitativa delningsfiltrena banar väg för en stor och transparent ljudupplevelse som sätter lyssnaren helt i fokus.

[underrubrik]Elevation[/underrubrik]Med SVS Prime Elevation får du en multifunktionell högtalare som kan placeras på flera olika sätt i rummet. Som front+center i en LCR-uppsättning, vertikal/horisontell surroundkanal, eller som Atmos-kanal för objektbaserat ljud i taket. Högtalarna monteras med det medföljande "multi-angle" fästet och används oavsett hur du vill sätta högtalarna.

Vid montering i tak skall det medföljande SVS Prime Elevation takfäste användas för att låsa högtalaren

[produktbild]251257-svs-prime-elevation-148[/produktbild]

Som en sista touch har SVS även tänkt på det estetiska och skickar med magnetiska SVS-loggor som du sätter på frontgallret för att få en symmetrisk design med de andra högtalarna i Prime-serien.

[underrubrik]Klangmatchad[/underrubrik]För bästa möjliga symmetri så rekommenderas SVS högtalare i Prime-serien, exempelvis golvarna Tower tillsammans med den matchande centerhögtalaren. Alla element är identiska och på så vis får man en sömlös ljudkvalitet i alla kanaler till både film och flerkanalsmusik.

 
Modeller
Svart ask 7.490:-
Svart högblank 8.290:-
Vit högblank 8.290:-


Typ:
Surround

Diskant:
1 tum aluminium

Bas:
4.5 tum polypropylen

Känslighet:
87 dB/1 watt

Impedans:
8 Ohm

Frekvensomfång:
55 - 25.000 Hz (+/- 3dB)

Mått:
138 x 235 x 228 mm (inkl galler + väggfäste)

Vikt:
3.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2017-01-25