SVS Prime Center
- SVS Prime - inspirerad av toppserien Ultra
- 3-vägs centerhögtalare
- 5.25 tums polypropylen-element
- Diskant i aluminium
- Klangmatchad med resten av Prime-seien
- Högblank svart eller svart ask


SVS Prime Center är inget mindre än centerhögtalaren i den omtyckta Prime-serien. Perfekt klangmatchad med Tower och Bookshelf för att vara den primära högtalaren i din hembioanläggning. Som vanligt hittar vi en riktigt fin byggkvalitet i en trevägs-konfiguration som banar väg för ett klart och naturtroget ljud.
SVS Prime
SVS Prime-serie är steget ner från flaggskeppet Ultra fast med en del teknologier och design för att komma ett steg närmare storebror. Diskanten i aluminium och de högkvalitativa delningsfiltrena banar väg för en stor och transparent ljudupplevelse som sätter lyssnaren helt i fokus.

Center
En centerhögtalare är den primare högtalaren i en hembioanläggning då den återger tal och dialog från filmerna. Center är en äkta trevägare med 1" aluminiumdome-diskant, och ett separat 3.5" mellanregister som är monterad i linje med de dubbla 5.25" basarna för att ge en bättre och klarare dialog i alla lyssningspositioner i rummet med en bred "sweet spot".

Klangmatchad
För bästa möjliga symmetri så rekommenderas SVS högtalare i Prime-serien, exempelvis golvarna Tower, eller de mindre Bookshelf-stativarna. Som surround finns de flexibla Elevation-högtalarna som kan användas som surround eller Atmos-kanaler. Alla element är identiska och på så vis får man en sömlös ljudkvalitet i alla kanaler till både film och flerkanalsmusik.

 
Modeller
Svart ask 6.490:-
Högblank svart 6.990:-


Typ:
Center

Diskant:
1 tum aluminium

Mellanregister:
3.5 tum polypropylen

Bas:
Dubbla 5.25 tum polypropylen

Känslighet:
86 dB/1 watt

Impedans:
8 Ohm

Frekvensomfång:
48 - 25.000 Hz (+/- 3dB)

Mått:
472 x 195 x 234 mm

Vikt:
9.2 Kg

Inkom i sortimentet:
2017-01-25