SVS Ultra Bookshelf

SVS Ultra Bookshelf är SVS tyngsta stativhögtalare! Ett par mycket påkostade och välljudande högtalare med mycket fina element och rejält kabinett ger en tydlig och klar ljudbild med bra dynamik till film och musik. Passar utmärkt som frontar eller surround tillsammans med de övriga högtalarna i Ultra-serien!

- Stativhögtalare i Ultra-serien
- Diskant i aluminium
- Element i komposit glas-fiber
- Ljudoptimerat kabinett i MDF
- Högblank svart eller äkta svartmålad ekfaner

Ultra Bookshelf
SVS är mer eller mindre kända för att bygga monstruösa subwoofers, här har vi istället ett par stativhögtalare i Ultra-serien. Kabinettet är byggt i rejäl MDF med en vinklad frontbaffel utan raka ytor för att få bästa möjliga prestanda och minimal resonans. Elementen är tillverkade i kompositmaterial som består av glasfiber för ett luftigt och rent ljud med bra dynamiska egenskaper. På baksidan hittar man en basport samt dubbla terminaler om man vill köra Bi-Wire alternativt Bi-Amp.

Klangmatchad
För bästa möjliga symmetri så rekommenderas SVS högtalare i Ultra-serien, exempelvis deras centerhögtalare/surroundhögtalare. Alla element är identiska och på så vis får man en sömlös ljudkvalitet i alla kanaler till både film och flerkanalsmusik.

 
Modeller
Högblank svart 11.290:-
Svart ek 11.290:-
Högblank vit 11.290:-


Typ:
Stativ

Diskant:
1 tum Aluminium

Bas:
6.5 tum Glas-fiber (komposit)

Känslighet:
87 dB

Impedans:
8 Ohm

Frekvensomfång:
45 - 32.000 Hz (+/- 3dB)

Mått:
216 x 378 x 254

Vikt:
8.6 Kg

Inkom i sortimentet:
2017-01-19