SVS Ultra Surround
- Surroundhögtalare i Ultra-serien
- Bipol/Dipol + Duet-läge
- Element i komposit glas-fiber
- Ljudoptimerat kabinett i MDF
- Högblank svart eller svartmålad äkta ek-faner


SVS Ultra Surround är SVS tyngsta surroundhögtalare! Utöver Bipol samt Dipol-läget så kan högtalarna även fungera som två högtalare i ett via "Duet-läget" och på så vis får man 7-kanals surroundljud från endast två högtalare. Ett grymt bra alternativ för den som inte har plats för fyra stycken surroundhögtalare.


Ultra Surround
SVS Ultra Surround använder precis som i övriga Ultra-serien mycket fina element som är tillverkade i komposit glas-fiber, diskanten bygger också på samma som i serien för optimal symmetri. Kabinettet bygger på MDF som är ljudoptimerat för bästa prestanda. Har man dessa som standard surroundhögtalare så har du 2 olika lägen att välja mellan, Bipole och Dipole. Via Bipole-läget så spelar elementen i fas vilket resulterar i ett mer riktat ljud. Medans Dipole-läget spelar elementen i ofas och ger istället ett diffust surroundljud, rekommenderas för 5-kanals system.

Duet-mode
Högtalarna går även att använda som två högtalare i ett, vilket underlättar för den som inte kan eller har plats för fyra stycken surroundhögtalare (7.1). Genom att ta bort medföljande jumper så fungerar högtalarna som två separata i ett och samma kabinett. Givetvis behövs en 7-kanalsförstärkare för att detta ska fungera, samt dubbla uppsättningar högtalarkablar.

 
Modeller
Högblank svart 12.990:-
Svart ek 12.990:-


Typ:
Surround

Diskant:
1 tum Aluminium

Mellanregister:
2 x 5.5 tum Glas-fiber (komposit)

Känslighet:
87 dB

Impedans:
8 Ohm

Frekvensomfång:
58 - 32.000Hz

Mått:
312 x 356 x 137

Vikt:
8 Kg

Inkom i sortimentet:
2017-01-13