Pioneer SE-MS7BT

Särskilt rekommenderad av Ljud&Bild februari 2017!
Klicka här för att komma till testet!


Pioneer SE-MS7BT är en trådlös onear-lur med stöd för Hi-Res Audio. Komfortabel lyssning i ett lyxigt utförande som finns i svart, silver eller brunt!

- Stilren hörlur med over-eardesign för vardagligt bruk
- Trådlösa via Bluetooth NFC
- Upp till 12 timmars batteritid
- 40 mm element med stöd för Hi-Res Audio (via kabel)
- Finns i tre snygga färger

Trådlös frihet
Pioneer SE-MS7BT gör vardagslyssnandet lättare tack vare trådlös Bluetooth-teknik. Para ihop din telefon eller surfplatta på nolltid och luta dig tillbaka utan att tänka på trassel eller att kabeln fastnar nånstans. På den ena kåpan finns reglage för volym och inkommande samtal vilket gör att du får en smidig handsfreelösning utan att behöva tänka på att ta av dig lurarna ifall det ringer. Lurarna har en batteritid på ca 12 timmar, och laddas med den medföljande micro USB-kabeln.

Lurarna har även stöd för NFC vilket gör att man kan para ihop de med sin kompatibla telefon/platta via en enkel beröring (ej Apple).

Lyssna med stil
Pioneer SE-MS7BT har en modern finish och är framställda av högkvalitativt material med läckra aluminiumdetaljer. Det här är lurar som du kan ha med dig överallt och har mjuka öronkuddar/huvudband för en bättre komfort. Pioneer SE-MS7BT är certifierade att klara av riktigt hifi-ljud med Hi-Res Audio (endast via kabel) om man vill ta ljudkvalitén till nästa nivå. Njut av okomprimerad musik i riktigt hög upplösning som FLAC, DSD och MQA där minsta lilla detalj kommer fram.

 
Modeller
Svart 1.490:-
Silver 749:-
Brun 1.490:-


Typ:
Trådlös

Frekvensomfång:
9 - 22.000 Hz (BT) 9 - 40.000 Hz (kabel)

Impedans:
32 Ohm

Känslighet:
96 dB

Kontakt:
3.5 mm

Mikrofon:
Ja

Tillbehör:
Mikro USB kabel, 3.5 mm-kabel

Vikt:
0.29 Kg

Inkom i sortimentet:
2016-12-09