Focal hörlurar Sphear

Focal Sphear är ett par prisvärda in-ear hörlurar med mikrofon. Ett dynamiskt och stort ljud tack vare basreflexsystem.

- 10,8 elektrodynamiskt element
- Bas-reflexsystem
- Stålring och grill
- Mikrofon på kabeln
- Fjärrkontroll på kabeln

Stilren in-ear-hörlur med bra ljud
Sphear är en in-ear hörlur med mikrofon med riktigt bra ljudegenskaper och en bekväm passform. Hörluren har ett karakteristiskt Focal-ljud och tar fram röster på ett bra sätt. Djup och kraftfull bas. Hörlurarna väger blott 15 gram och är lätta att ta med sig. På knappen i mitten kan man svara på samtal och byta låt mm (iOS). 6 olika par med öronproppar följer med i förpackningen. Hörlurarna har hög känslighet med 103 dB /1 mW. Elementen är mylar electro-dynamiskt på 10,8mm.

Bra testresultat
Både What hifi och Hi-Fi choice hyllar hörlurarna och ger dem full pott i betyg.

In-ear
In-ear lurar är små och är den vanligaste typen av hörlurar till mobiltelefoner, surfplattor och mp3-spelare. De är lätta att ha med och trycks in i örat där vissa täpper till mer för att inte ljud ska läcka ut, medan andra sitter mer i hörselgången. De flesta in-ear lurarna har handsfree-funktion idag där det sitter en mikrofon och fjärrkontroll på sladden för att kunna ta emot eller ringa samtal.

3.5 mm
3.5 mm kontakt är den vanligaste kontakten med ett par hörlurar och hanterar stereoljud. Kan även hantera handsfree-samtal om hörlurarna och telefonen har stöd för det.

Handsfree
Handsfree underlättar att ta emot och ringa samtal med sina nya hörlurar. På trådbundna lurar sitter oftast en integrerad mikrofon och fjärrkontroll/svarsknapp på sladden, medan på trådlösa hörlurar sitter det mesta inbyggt i den ena kåpan för att slippa tänka på kablar.


 
Modeller
Svart 1.390:-


Typ:
In-ear

Frekvensomfång:
20 - 20.000 Hz

Impedans:
16 ohm

Känslighet:
103 dB

Kontakt:
3.5mm

Mikrofon:
Ja

Kabellängd:
1.5 meter

Tillbehör:
Flyplansadapter, bärväska

Vikt:
0.1 Kg

Inkom i sortimentet:
2016-12-06