Triangle Genèse Quartet Jubileum Visning Demo
- Prisvärd golvhögtalare

Demoprodukt i bra skick. Produkten är sparsamt använd och är överlag i bra skick men har en del skrapmärken på bottenplattorna. En kartong samt ett av högtalargallren saknas. Säljs med ett års garanti.

Demoexemplar som finns för demonstration i butiken i Västra Frölunda.

Quartet har Triangle nyproducerat för att ha den mest prisvärda högtalaren i mellansegmentet. Har du mellan 20 och 30.000kr att spendera på högtalare är detta ett alternativ du måste titta på.

Triangle Genèse Quartet är en förstklassig golvhögtalare som visar upp musikalisk elegans i ett minst lika exklusivt chassi. Detta är en 3-vägs högtalare som lämpar sig för rum på ca 30-60 m2

Franska Triangle har levererat mycket bra och unika högtalare sedan 1980. De håller till i Soissons som ligger mellan Champagne-distriktet och Paris. De utvecklar och producerar sina högtalare i Villeneuve Saint Germain. Triangle kvalitetskontrollerar alla komponenter i sina produkter mycket noggrant innan de monteras och exporteras. Förutom extremt bra kvalitet som är genomgående på alla produkter erbjuder den exceptionella ljudbilder, snygg och elegant design som passar moderna men även äldre inredningar.

Triangle Genèse-serien ligger hack i häl Magellan vad gäller såväl mottagande som prestanda. Med sina slanka linjer och högklassiga komponenter bygger hon i grunden på samma grundforskning som Magellan, en exklusiv top-of-the-range produkt som strävar efter att ge lyssnaren samma unika musikaliska helhetsupplevelse. Gång efter gång.

TZ 2500 är benämningen av diskanten som Tringle har utvecklat med intentionen att kunna återge cymbaler och percussioninstrumnet så naturligt det är möjligt. Själva konstruktionen är Titanium dome med hornprofil och en kompressionskammare. Med hjälp av faspluggen ger det unika fördelar genom att minimera distorsion och framhäva en otrolig fokus i det höga registret.

Mellanregistret (Modell: T16EF100SMD1) består av ett mycket lätt membran av celulosa vilket återger en öppen och tydlig ljudbild.

Precis som en Cello eller Kontrabas vibrerar högtalaren vilket överför onödigt mycket energi till golvet. För att kompensera detta har Triangle utvecklat en optimerad fot med spikes för högtalaren, vilket är döpt till Spec teknologi.

Triangle har arbetat ordentligt med utvecklingen av basåtergivningen i deras högtalare. En stor del sitter i uppbyggnaden av högtalarkabinettet. De två baselementen (Modell: T16EF100SGC2) bygger på en unik dubbel-ventil som innebär att alla elementen kan jobba utan att påverka varandra, även vid högre ljudvolymer.

 
Modeller
Vit 19.990:-


Typ:
Golv

Diskant:
1 st TZ2500

Mellanregister:
1 st T16EF100SMD1

Bas:
2 st T16EF100SGC2

Känslighet:
92 dB/ 1 watt

Impedans:
min 3.2 ohm, nominell 8 ohm

Frekvensomfång:
35 - 20.000Hz +- 3dB

Mått:
370 x 1230 x 386

Vikt:
26 Kg

Inkom i sortimentet:
2016-11-22