QED Reference Analogue XLR 40
- Referenskabel från brittiska QED
- Tri-Conductor teknologi med silverpläterade ledare
- Görs i 0.6, 1 och 3 meter
- Guldpläterade Neutrik XLR-kontakter
- Livstids garanti


QED Reference XLR 40 Analogue ingår i QEDs toppsegment och är en balanserad XLR-kabel med pålitlig prestanda. Silverpläterade ledare med syrefri koppar och gulpläterade Neutrik-kontakter är detta kabeln för riktiga hifi-entusiaster som vill ha absolut bäst signalöverföring.

Analog perfektion
QEDs sortiment kan delas in i tre kategorier; Performance, Reference och Signature eller med andra ord Bra, Bättre, Bäst. Den sistnämnda kategorin är där vi hittar Audio 40; analoga stereo RCA-kablar som är byggd med kärlek och omsorg för att vara den ultimata signalvägen mellan din källa och förstärkare. QED strävar efter att vara så neutral som möjligt i sin filosofi med en stor soundstage utan att färga ljudet och Reference Audio 40 representerar det absolut bästa för att göra din anläggning och musiken rättvisa.

Kabeln spelar roll
Reference XLR 40 bygger vidare på de flerfaldigt testvinnande Audio 40-kablarna fast i ett XLR-utförande. Har du en påkostad hifi-rigg med balanserad konstruktion rakt igenom är Reference XLR 40 den sista pusselbiten som ser till att din anläggning levererar sin fulla potential och ljudkvalitet utan yttre störningar.

 
Modeller
Röd 0.6 meter 2.495:-
Röd 1 meter 2.995:-
Röd 3 meter 2.990:-


Typ:
XLR - XLR

Används till:
Analog XLR-kabel mellan CD-spelare/DAC och förstärkare

Kontakter:
Neutrik XLR

Inkom i sortimentet:
2016-11-18