QED Reference Audio 40
- Referenskabel från brittiska QED
- Dubbla silverpläterade ledare med 99.999 % syrefri koppar
- Görs i 0.6, 1 och 3 meter
- Guldpläterade Analoc-kontakter
- Livstids garanti


QED Reference Audio 40 ingår i QEDs toppsegment av analoga signalkablar och ger en överlägsen hifi-upplevelse. Övertygande byggkvalitet rakt igenom med QEDs Analoc-kontakter, silverpläterade ledare och en riktigt bra soundstage som väcker liv i musiken!

Analog perfektion
QEDs sortiment kan delas in i tre kategorier; Performance, Reference och Signature eller med andra ord Bra, Bättre, Bäst. Den sistnämnda kategorin är där vi hittar Audio 40; analoga stereo RCA-kablar som är byggd med kärlek och omsorg för att vara den ultimata signalvägen mellan din källa och förstärkare. QED strävar efter att vara så neutral som möjligt i sin filosofi med en stor soundstage utan att färga ljudet och Reference Audio 40 representerar det absolut bästa för att göra din anläggning och musiken rättvisa.

Kabeln spelar roll
Superlativ i all ära men vad är det som gör kabeln så bra? Inuti kabeln sitter två ledare med olika diameter som sköter en och samma ljudsignal, vilket bidrar till att man ger en alternativ väg för de högsta frekvenserna vilket annars kan gröta ihop sig eller låta för spretigt när man har använder en och samma signalväg.

Airloc
QEDs guldpläterade Analoc-kontakter ser till att kabeln sitter ordentligt i din stereorigg. Fördelen med dessa kontakter är att de har en inbyggd lås-funktion när man ska ansluta kabeln till sin anläggning. Skruva loss ytterhöljet så det blir löst, tryck in kabeln, och sen skruva på igen för att låsa.

 
Modeller
Röd 0.6 meter 1.695:-
Röd 1 meter 1.895:-
Röd 2 meter 1.990:-
Röd 3 meter 2.495:-


Typ:
RCA - RCA

Används till:
Analog signalkabel mellan tex CD-spelare och förstärkare

Kontakter:
Airloc RCA

Inkom i sortimentet:
2016-11-18